Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Tι δεν καταλαβαίνετε;

Fanatic-Fan-support-your-team (1)Αύριο η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Οθέλλο στο ΓΣΠ η ώρα 19:00. 17η αγωνιστική. Η αντίπαλος μας βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς. Μετρά 3 νίκες, 4 ισοπαλίες, 9 ήτεες. Έχει 10 τέρματα υπέρ και 18 τέρματα κατά.  Καιρός να πάρουμε τα πάνω μας, να φανούμε πιο δημιουργικοί στο γήπεδο. Σίγουρα ο Φίνκ πήρε μια γεύση απο την ομάδα. Γνωρίζει τα προβλήματα και τους τραυματισμούς παρ’ολα αυτά…

πρέπει οι ποδοσφαιριστές μας να μπούν στο γήπεδο και να παλέψουν για τη νίκη. Θα ανεβούμε πού θα πάει. Στενεύουν τα περιθώρια. Εμείς σαν οπαδοί οφείλουμε να είμαστε εκεί και με 90 λεπτά φωνή να στηρίξουμε την ομάδα. Να την σπρώξουμε στη νίκη.

Υπάρχουν οπαδοί μας που βρίζουν τους παίκτες μας. Θα απευθυνθώ σε αυτούς: ΣΑΣ ακούνε οι παίκτες. Δεν είναι βλάκες αλλά ούτε κουφοί! Τα είπατε 1, τα είπατε 2, τα είπατε 3. Δεν αλλάζει κάτι αν συνεχίσετε, οπόταν αλλάξτε το τι φωνάζετε και βγάλτε λίγη φωνή υπέρ της ομάδας με συνθήματα!

Η ψυχολογική η πίεση που μεταφέρετε εσείς οι ίδιοι στους παίκτες μας δεν είναι και οτι καλύτερο. Οπόταν αντί να σπαταλάτε ενέργεια σε κάτι που ΔΕΝ βοηθά, φωνάξετε και εσείς για την ομάδα. Εμψυχώστε τους και φτάνει πλέον μουρμούρα και βρισίδι. Ξέρουν τα προβλήματα μας και οι παίκτες. Είναι οι πρώτοι που τα βλέπουν και οι πρώτοι που τα ακούνε! Ξέρουν που βρισκόμαστε και ξέρουν οτι τους βρίζετε. ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ! Φωνάξτε όλοι ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και ελάτε στο γήπεδο να βοηθήσετε! 

Παλέψτε κύριοι! Παλέψτε με τη φωνή σας! Είσαστε ΑΠΟΕΛ και είσαστε περήφανοι! Τι δεν καταλαβαίνετε!;

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

ΟΛΟΙ 90ΛΕΠΤΑ ΦΩΝΗ!

Αισιόδοξος ΑΠΟΕΛίστας

Like
Share
Tweet