Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τι λες ρε……

Πράγματα και θαύματα ακούμε από τους υπευθύνους της αεκουλας, ειδικά από τον χαζοχαρούμενο εκπρόσωπο τύπου τους. Μα ποιου τα λες αυτά, ρεεεεεε……Μας λένε, ότι έκανε αίτημα του υπουργείο άμυνας και ζήτησε εισιτήρια για να πάνε στον γουμά, οι καημένοι στρατιώτες, για να δούνε την ομαδούλα, στο ευρωπαϊκό της παιχνίδι!!!!

Πήραν που λέτε τους στρατιώτες, με το χακί και άρβυλα και τους έβαλαν να κάθονται χωρίς σκέπαστρο, μέσα στην ήλιο, την υγρασία και την ζεστή, για να γεμίσουν το γήπεδο, οι άχρηστοι. Τέτοιο καψώνι στην εκπαίδευση τους, μέσα στο στρατόπεδο, δεν τους έχουν κάνει και τους έκανε η ακεουλα της μαντούπολης. Η ομαδα Fair Play, έβαλε το ευρωπαϊκό της παιχνίδι με τους Ρώσους, μέσα στο λιοπύρι.

Το πιο σημαντικό από όλα, είναι ότι αυτά έγινε, χωρίς οι στρατιώτες να επιδείξουν την κάρτα φιλάθλου τους, όπως προνοεί ο νόμος!!!

Η μονή ομαδούλα, με μέγιστο αριθμό φίλαθλων, 2,500, που είναι η μονή ομαδα, που είναι υπέρμαχος της κάρτας φιλάθλου, επέτρεψε σε θεατές, να εισέλθουν στο γήπεδο, χωρίς να επιδείξουν την κάρτα φιλάθλου τους!!!

Βγαίνουν τώρα, τα ανθρωπάκια, της αεκουλα, στα ΜΜΕ και με ανακοινώσεις, να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και παράνομα έχοντος.

Επίσης λένε, ότι η αεκ, έδωσε άδεια, στους στρατιώτες, να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να επιδείξουν κάρτα φιλάθλου τους.

Δηλαδή, με λίγα λόγια μας λένε, ότι εναπόκειται στην εκάστοτε ομαδα, εάν θα δείξουν οι φίλαθλοι και οπαδοί την κάρτα φιλάθλου, για να εισέλθουν στο γήπεδο?

Εάν ναι γιατί η ομαδα μας, δεν εφαρμόζει αυτή την πολιτική?

Λένε επίσης, ότι οργανωμένα σύνολα, δεν χρειάζονται να επιδείξουν κάρτα φιλάθλου!!!

Μα υπάρχει τέτοιος νόμος και η διοίκηση μας κοιμάται όρθια!!!

Εμείς και εάν είμαστε οργανωμένο σύνολο και με στολή πορτοκαλιά!!!

Βάση, το τι μας είπαν, δεν υφίσταται λόγος να δείχνουμε την κάρτα φιλάθλου. Σαν οργανωμένο σύνολο που είναι ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ μας, μπορεί να κάνει αίτημα, στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ, να πάμε με τα πορτοκαλιά μας και τα άρβυλα μας και να μπούμε στο γήπεδο, να παρακολουθήσουμε την ομαδα μας, χωρίς να δείξουμε την κάρτα φιλάθλου μας.

Απαιτούμε από την διοίκηση μας, να κάνει όλα αυτά τα διαδικαστικά, που χρειάζονται, όπως έκανε και η αεκουλα, για να μας βάλει στο γήπεδο, σε κάθε παιχνίδι της ομάδας μας, χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Από την στιγμή, που υπάρχει παραθυράκι στον νομό, πρέπει να το διεκδικήσουμε.

Περιμένουμε σχετική ανακοίνωση της διοίκησης μας, για το τι πρέπει να κάνουμε.

 

Hitman

Υ.Γ. 1:  Ο Κ.Ο.Α. δεν έχει προβεί σε καμία ενέργια γι’ αυτή την υπόθεση, που πάει να πει ότι, υπάρχει αυτό το παραθυράκι στην νομοθεσία.

Υ.Γ. 2: Για να μην παρεξηγηθούμε, δεν έχουμε κάτι με τους στρατιώτες μας, που τους έβαλαν με το ζόρι και χωρίς την θέληση τους να πάνε στο γήπεδο, μέσα στην ζεστή, για να δούνε κάτι που δεν θέλουν.

Like
Share
Tweet