Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τι να πει κανείς…

22049997_1413767025337861_7014878363470742266_nΚαλημέρα σε όλους τους απανταχού ΑΠΟΕΛιστες. Μετά από το πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας μας με την Τότεναμ, δεν έχω και πολλά να πω πάρα μόνο ότι το σκορ ΔΕΝ αντιπροσωπεύει την εικόνα της ομάδας. Είναι πολύ άδικο και πραγματικά αν κάποιος ακούσει ή δει το αποτέλεσμα, θα αμφισβητήσει ότι ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε ποδόσφαιρο…

Αντιθέτως όμως η ομάδα παρουσιάστηκε ΠΟΛΥ καλή και σοβαρή. Ήταν πειθαρχημένη. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, ζήσαμε καλές στιγμές στον αγώνα, είδαμε μαχητικότητα και προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές μας αλλά και η τύχη δεν μας ήθελε και ιδιαίτερα.

Το να παίζεις όμως στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής οργάνωσης είναι επίτευγμα και όχι για κλάματα. Δεν κλάψαμε για την αποτυχία απλά νιώθουμε πιστεύω όλοι την αδικία του αποτελέσματος. Απογοητευτήκαμε αλλά το συναίσθημα της ΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ για την ομαδάρα μας, υπερισχύει της απογοήτευσης.

Επαναλαμβάνω. Το αποτέλεσμα μας άδικα! Αξίζαμε ένα γκολ τουλάχιστον, δηλαδή τι να πει κανείς…

ΑΠΟΕΛ ΟΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥΡΕ

Εν τζαι εν τυχαίο ότι οι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ εδώκαν ρεσιταλ…ξέρουμε τι μας γίνεται…απλά ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ….δεν θα καταλάβουν ΠΟΤΕ τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ!

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ Π-Ο-Τ-Ε !!!!

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ Π-Ο-Τ-Ε !!!!

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ Π-Ο-Τ-Ε !!!!

AU*79

Like
Share
Tweet