Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τι πρέπει να προσέξει.

cashΑλήθεια, τι πρέπει να προσέξει αυτή την περίοδο η τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ και γενικά οι διοικούντες της ομάδας. Περί μεταγραφών λοιπόν ο λόγος. Συνήθως στη ν ιστοσελίδα apoel.net γίνεται αναφορά περί dead line το οποίο όπως αναφέρουν έχει χαθεί. Αυτή είναι η αλήθεια?  Έχουμε λοιπόν αποτύχει?  Από την πλευρά της διοίκησης αναφέρουν πως αυτό τον καιρό οι μεταγραφές κοστίζουν και πως τον ίδιο παίχτη μπορείς να τον πάρεις πιο φτηνά όσο κοντεύει το τέλος της μεταγραφικής περιόδου….

Η άποψη μου είναι ότι το apoel.net φτάνει στην υπερβολή γιατί όπως είδαμε και πέρσι όταν οι μεταγραφές έγιναν έγκαιρα το πείραμα δεν πέτυχε… Από την άλλη όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να φτάσουμε στα άκρα της μεταγραφικής περιόδου γιατί τότε το δέσιμο της ομάδας σίγουρα θα είναι πολύ πιο δύσκολο να φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο και να είναι έτοιμο για ευρωπαϊκούς αγώνες.

 Άρα η απάντηση είναι κάπου στην μέση και αυτό σημαίνει ακόμα λίγη υπομονή δεν φτάνει (1-2 εβδομάδες) γιατί υπάρχει ακόμα χρόνος και για προετοιμασία για οποιοδήποτε παίχτη απόκτηση και χρόνος για να δέσει με τούς υπόλοιπους συμπαίκτες.

Υπομονή λοιπόν και οι καλές κινήσεις θα έρθουν πολύ σύντομα.

ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ

Like
Share
Tweet