Τι πρέπει να κάνουμε;

PORTOKALIΤα τελευταία δυο παιχνίδια της ομάδας μας ήταν ότι χειρότερο για να κλείσει η χρόνια του 2014. Σε μια εβδομάδα από το +5 πήγαμε στο 0 και τώρα συγκατοικούμε μαζί με τον Απόλλωνα στην πρώτη θέση. Δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο για το ΑΠΟΕΛ να χάνει βαθμούς τόσο εύκολα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, ειδικά με ήττα. Αυτή η λέξη για εμάς τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ είναι απαγορευμένη, και ούτε καν θέλουμε καν να την ακούμε. Δυστυχώς όμως …

Οι ήττες είναι μέρος του παιχνιδιού και μέσα από αυτές, οι μεγάλες ομάδες, βγαίνουν πολύ πιο δυνατές. Για τις μεγάλες ομάδες είπαμε, γιατί για τους υπολοίπους καταντά συνήθεια. Τι πρέπει να κάνουμε εμείς, οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ; Πρέπει να ξεκουραστούμε από τα πολλά ταξίδια και παιχνίδια που έχουμε πάει. Να χαρούμε τις γιορτές με τις οικογένειες μας. Να αποδεχτούμε ότι οι ήττες είναι μέρος του παιχνιδιού, όπως επίσης, να δεχτούμε ότι όλοι μας κάνουμε λάθη, και τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού.

Με την έναρξη του πρωταθλήματος, εμείς ΟΛΟΙ, πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα μας, εντός και εκτός, και να μην κατηγοριοποιούμε τα παιχνίδια που θα πάμε. Ο ΑΠΟΕΛ είναι για εμάς τρόπος ζωής και όχι πολυτέλεια και show. Πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα μας, αντί να την στήνουμε στους τοίχους, βλέπε, προπονητή, ποδοσφαιριστές και διοίκηση. Πρέπει να γίνουμε όλοι μας μια γροθιά, για να νιώσουν οι υπόλοιποι αυτή την δύναμη που έχουμε και δεν μπορούν οι άλλοι να την έχουν και όλα θα έρθουν όπως εμείς τα θέλουμε. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να μας σταματήσει από την κατάκτηση του 3ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Οι μόνοι που μπορούν να σταματήσουν αυτή την κατακτήση είμαστε εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ με την μουρμούρα μας και τα καμώματα μας. Όλοι έχουμε να πούμε τα δικά μας, και να μειώνουμε τα πάντα. Δεν νομίζουμε ότι η διοίκηση μας και η τεχνική ηγεσία να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια. Εάν θέλουμε εμείς μία φόρα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αυτοί την θέλουν εκατό. Το έχουν αποδείξει και στην περσινή σεζόν όταν η ομάδα είχε τα μαύρα της τα χαλιά της και στο τέλος κατακτήσαμε το Double. Πρέπει να τους δείξουμε περισσότερη εμπιστοσύνη, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να καταφέρουμε αυτά που θέλουμε. Δεν λέμε ότι δεν έχει κάποια προβλήματα η ομάδα μας, αλλά αυτοί που είναι υπεύθυνοι θα τα διορθώσουν. Είμαστε σίγουροι γι’ αυτό.

Όλοι εμείς πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας, και η δουλειά μας, εμάς των φιλάθλων είναι να σταθούμε ασπίδα για την ομάδα μας τώρα που μας έχει ανάγκη, και να γεμίζουμε όλα τα γήπεδα που παίζουμε. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα μας και να πάμε μπροστά. Η κούραση είναι εμφανές σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας. Με την διακοπή του πρωταθλήματος, θα γεμίσουν οι μπαταρίες όλων και έχουμε ακόμα 18 παιχνίδια να παίξουμε και στο τέλος θα βγούμε νικητές.

Η χαρά που έδωσε στους άλλους αυτή μας η ήττα, θα είναι για εμάς στόχος να τους σβήσουμε το χαμόγελο τους, τον Μάη, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Hitman

Like
Share
Tweet