Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τι σας προτρέπουμε να ψηφίσετε

Σε μια χώρα με πληθυσμό πολλών εκατομμύριων, τα πάντα παραλύου, για να εκλέξουμε τον ‘πλανητάρχη’. Δεν θέλουν το κόσμο να καυγαδίζει στα εκλογικά κέντρα, αλλά ούτε και κάνουν κάτι για να τους απομακρύνουν από αυτά, π.χ. να πάει να δει ποδόσφαιρο, μιας και είναι το λαοφιλέστερο άθλημα στο νησί μας.

Αυτό το Σαββατοκύριακο και το επόμενο δεν θα έχει αγωνιστική λόγο των προεδρικών εκλέγων και όλοι οι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας καλούνται να πάνε να ψηφίσουνε για το καλό του τόπου μας, λες και ξέρει κανείς πιο είναι αυτό το καλό.

Εμείς προτρέπουμε όλους τους ΑΠΟΕΛιστες να ψηφίσουνε ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ σε κάθε μέρα της ζωής τους. Σίγουρα είναι βαρετό το σκορ της τελευταίας ήττας της ομάδας μας, που μας πλήγωσε όλους ανεξαρτητός, αλλά δεν θα πάψουμε ποτέ να στηρίζουμε την ομάδα μας.

Ήταν ένας γερός ‘πάτσος’ σε όλους μας, διοίκηση, προπονητή, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και κόσμο του ΑΠΟΕΛ, γιατί κάπου είχαμε απογειωθεί λίγο πιο γρήγορα από το κανονικό. Νομίσαμε όλοι μας, ότι θα τελειώσουμε την υπόθεση τίτλος από την τελευταία Κυριακή του Γενάρη και θα το κάναμε περίπατο μέχρι τον Μάη. Ξεχάσαμε όμως, ότι υπάρχουν και οι ήττες μέσα στα παιχνίδια μας.

Αυτή η ήττα όμως, μπορεί να μας βγει σε καλό, εάν την επεξεργαστούμε σωστά και αντιδράσουμε στο επόμενο μας παιχνίδι με νίκη και μείνουμε σοβαροί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Χρειάζεται σωστή αντίδραση και σωστούς χειρισμούς, γι’ αυτό σας προτρέπουμε όλους να ψηφίζετε ΑΠΟΕΛ καθημερινά και να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας, ανεξαρτήτως πικρίας των τελευταίων ημερών. Επιβάλετε και πρέπει να σταθούμε δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας, και στον προπονητή μας, γιατί και αυτοί είναι άνθρωποι και θα κάνουν και αυτοί τα λάθη τους.

Στήριξη και μόνο στήριξη στην ομάδα μας και να είστε σίγουροι, ότι εάν το κάνουμε αυτό, τον Μάη, θα είμαστε πάλι στον εξώστη για τους πανηγυρισμούς του 27 και 6ου συνεχόμενου πρωταθλήματος μας. Μείνετε κοντά στην ομάδα μας, τώρα που μας χρειάζεται περισσότερο και μαζί θα γράψουμε Ι6ΤΟΡΙΑ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ,

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Hitman

Like
Share
Tweet