Τι σημαίνει Αλλαγή Μοντέλου;

Τώρα που οι τόνοι των διαμαρτυριώνέχουν πέσει, δεν λέμε ότι έχουν ξεχαστεί για όνομα του Θεού, μπορούμε να σκεφτούμε πιο ήρεμα, για το τι πρέπει να γίνει στην Εταιρεία ΑΠΟΕΛ, για να γίνει επιτέλους η αλλαγή Μοντέλου / Τακτικής.

Όλοι γνωρίσουμε ότι ο πρόεδρος μας, κ. Προδρόμος Πετρίδης, δεν είναι άτομο που δέχεται την ήττα, όχι την ποδοσφαιρική, αλλά την προσωπική τόσο εύκολα. Είναι άτομο δυναμικό με πολλή πείσμα για να είναι επιτυχημένος. Του αρέσουν οι επιτυχίες, έτσι εμείς πιστεύουμε ότι δεν θα παραιτηθεί, ούτε αυτός ούτε το συμβούλιο του, και να αφήσουν εκκρεμότητες.

Όταν λοιπόν ο κόσμος, θέλει αλλαγή του τρόπου λειτουργείας της εταιρείας, θέλει ριζικέςαλλαγές. Δηλαδή, από την στιγμή που η διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ δεν θα παραιτηθεί, την δεδομένη στιγμή, τότε θα πρέπει τα άτομα που είναι στα υφιστάμενα πόστα του ποδοσφαιρικού τμήματος πρέπει να απομακρυνθούν, και να μείνουν μόνο σαν μέλη της διοίκηση και τίποτα άλλο. Δεν τους θέλουμε να έχουν καμία σχέση με τα τεχνικά κομμάτια, γιατί είναι άσχετοι σ ‘αυτό το τομέα. Ο πρόεδρος, πρέπει να τους απομακρύνει από τα πόστα τους και να φέρει επαγγελματίες στην θέση τους.

Επίσης, ο πρόεδρος, πρέπει άμεσα να κάνει μια διάσκεψη τύπου για να μιλήσει για τα οικονομικά και για την ρευστότητα της εταιρεία και να εξαγγείλει το νέο πλάνο και ποιοι θα αναλάβουν τα νευραλγικά πόστα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Πρέπει τα άτομα που θα αναλάβουν τα νευραλγικά αυτά πόστα, να είναι κυρίαρχοι χωρίς παρεμβάσεις από τρίτους, γι’ αυτό εκείνοι που θα επιλέγουν πρέπει να είναι επαγγελματίες με πλούσιο επιτυχημένο ποδοσφαιρικό παρελθόν.

Εάν κάνει κάτι διαφορετικό και στην επιτροπή προγραμματισμού, μείνουν τα ίδια άτομα, τότε δεν έχει καταφέρει τίποτα και ο κόσμος θα εξαγριωθεί ακόμη περισσότερο γιατί η κοροϊδία θα συνεχιστεί.

Ακόμη κάτι που πρέπει να κάνει ο πρόεδρος μας, είναι να ξεκινήσει να αποτοξινώνετε από επικινδύνους ατζέντηδες για να μην τον στήνουν στο τοίχο.

Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να γυρίσει σελίδα και ο πρόεδρος μας, έχει υποχρεώσει να το πράξει αυτό με κάθε κόστος, είτε οικονομικό είτε προσωπικό για το καλό της ομάδας μας. Αυτούς που εμπιστευτικέ τόσο καιρό, τον έχουν ‘προδώσει’ με τις επιλογές τους, γι’ αυτό πρέπει να του αδειάσουν την γωνιά.

Πρόεδρε, εάν πράγματι θέλεις να κάνεις την μεγάλη αλλαγή στην ποδοσφαιρική εταιρεία ΑΠΟΕΛ, αυτά και πολλά αλλά πρέπει να υλοποιήσεις. Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι παίξε – γέλασε κανενός. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν δέχεται να συνεχιστεί η τωρινή κατάσταση. Θέλουμε αλλαγή άμεσα και ριζική.

ΑΠΟΕΛ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Hitman

Like
Share
Tweet