Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τι θα μας πείτε;

fivos sinelevsi_800x533Εδώ και 2-3 εβδομάδες όλος ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ περιμένει την αλλαγή στα διοικητικά για να ξαναδεί η ομάδα μας άσπρη μέρα. Το νυν διοικητικό συμβούλιο, με πρωτοστάτη των πρόεδρο κ. Ερωτοκρίτου, δεν δέχτηκε να γίνει αυτή η αλλαγή πριν της 4/12 γιατί λέει έχει πάρα πολλά να πει. Πρέπει να τα πει για να έχει την συνείδηση του ήσυχη.  Όλοι μας περιμένουμε να ακούσουμε από το στόμα του προέδρου μας τι έχει να μας πει. Μετά την διάσκεψη τύπου που έδωσε ο υποψήφιος πρόεδρος κ. Πετρίδης, όλοι έμειναν με το στόμα ανοικτό με αυτά που άκουσαν. Τώρα περιμένουμε με περισσότερη ανυπομονησία να ακούσουμε τι θα μας πει ο πρόεδρος μας και εάν αληθεύουν όλα αυτά…

Η διοίκηση του Φοίβου Ερωτοκρίτου ήταν η πιο επιτυχημένη διοίκηση όλων των εποχών και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό! Τα τελευταία 2 χρόνια είναι σαν να άλλαξε χέρια η διοίκηση και ο τρόπος λειτουργίας της ήταν εντελώς διαφορετικός και λανθασμένος. Ήταν όπως λέμε στην γλωσσά μας ‘Εμπάτε σκύλοι αλέστε’. Πράγματα και θαύματα γίνονταν. Ούτε έλεγχος στα οικονομικά υπήρχε, ούτε καν στους υπαλλήλους της εταιρείας υπήρχε έλεγχος. Δούλευαν όλοι εν λευκώ. Όταν κάποιοι κάποτε είπαν ότι διοικούμαστε από τον αυτόματο πιλότο και που πήγαν τα λεφτά, κάποιοι άλλοι εντός της εταιρείας ενοχλήθηκαν πάρα πολύ. Τώρα όλοι καταλαβαίνουμε τους λόγους. Ο πρόεδρος, λόγω κούρασης ή κάποιων προσωπικών λόγων σταμάτησε να έχει το ζήλος για την εταιρεία, αλλά κάποιοι άλλοι των παρότρυναν να μείνει εκεί στη προεδρία για να κάνουν τα δικά τους, βάζοντας μπροστά τον πρόεδρο και εκμεταλλευόμενοι την καλοσύνη του.

Στης 4/12 στην γενική συνέλευση της εταιρείας, τι θέλατε να μας πείτε; Τι μπορείτε να πείτε σ’αυτό το μεγάλο κόσμο του ΑΠΟΕΛ που σας εμπιστεύτηκε την τύχη της ομάδας μας και εσείς μετά από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τις ομάδας μας και το άφθονο χρήμα που εισέρευσε στα ταμεία μας, παραδίνετε χρέος; Τι μπορείτε να πείτε που θα καθησυχάσει τον απλό ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ που δίνει απλόχερα στο ΑΠΟΕΛ τα λεφτά του, με χίλιες-δυο στερήσεις; Απαιτούμε στις 4/12 να μας πείτε που πήγαν τα τόσα εκατομμύρια που ήρθαν στην ομάδα μας. Πως διασκορπίστηκαν στους πέντε ανέμους; Γιατί φέρατε την ομάδα στα πέτρινα χρόνια, να αναγκαζόμαστε να πουλάμε λαχεία, να κάνουμε τόμπολες για να μπορέσουμε να επιβιώσουμες Αυτά θέλουμε να μας πείτε κ. Φοίβο στην γενική συνέλευση.

Ειλικρινά κ. Φοίβο δεν σας αξίζει τέτοια αποχώρηση αλλά δυστυχώς, εκεί που έπρεπε να επέμβετε δυναμικά και να διώξετε τους λύκους που ήταν δίπλα σας και έτρωγαν από πάνω μας, εσείς μείνατε απαθείς και ιδού τα αποτελέσματα! Οι μεγάλες χάρες που μας δώσατε στο παρελθόν θα επισκιαστούν από της μεγάλες οικονομικές τρύπες που μας έχει αφήσει η διοίκηση σας. Είναι κρίμα αλλά τα γεγονότα είναι εκεί. Δεν μπορέσατε να διαχειριστείτε τις μεγαλύτερες επιτυχίες τις ομάδας μας. Ήσασταν ο μοναδικός πρόεδρος που είχατε τόση οικονομική ευχέρεια και δεν τα καταφέρατε να αντεπεξέλθετε. Αυτό θα μείνει στην ιστορία.

Το ΑΠΟΕΛ είναι ΙΔΕΑ και ΑΘΑΝΑΤΟ θα ΖΕΙ

Hitman

Like
Share
Tweet