Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τι περιμένουμε από το κ. Δώνη.

donisssΜε την αλλαγή τις τεχνικής ηγεσίας και την πρόσληψη του κ. Γιώργου Δώνη στο πόστο του προπονητή του πιο ηλεκτρικού πάγκου ανά το παγκόσμιο, του ΑΠΟΕΛ, περιμένουμε τουλάχιστο να φέρει την πειθαρχεία που τόσο πολύ μας λείπει. Η πειθαρχεία, είναι ένα από τα ατού του νέου μας προπονητή. Πρέπει με τον τρόπο του, να κερδίσει τους ποδοσφαιριστές και να τους κάνει να καταλάβουν ότι πρέπει να σέβονται την βαρετή και ένδοξη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Ο προπονητής πρέπει να κάνει τις ανάλογες κινήσεις για να ξαναγίνει το ΑΠΟΕΛ ομάδα. Δεν είναι και τόσο εύκολο να γίνει αυτό από την μια εβδομάδα στην άλλη, αλλά η προσπάθεια θα φαίνεται κάθε εβδομάδα στο γήπεδο. Επίσης ο προπονητής μας, πρέπει να κάνει και τις ανάλογες βελτιωτικές κινήσεις στο θέμα μεταγραφών του Γενάρη. Ποδοσφαιριστές που δεν σέβονται την φανέλα του ΑΠΟΕΛ, πρέπει να φύγουν και να έρθουν άλλοι ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες τις ομάδας μας. Το ΑΠΟΕΛ δεν τα σηκώνει αυτά…

Ο κ. Δώνης με το τεχνικό του επιτελείο, έχει ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο να επιτελέσει και γι’αυτό χρειάζεται υπομονή και στήριξη από όλους μας. Θα περάσει κάποιος καιρός για να μπορέσουμε να δούμε την δουλεία του. Το καλό αυτής της υπόθεσης είναι ότι γνωρίζει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, βλέπε Αλωνεύτη, Αλεξάνδρου, Μαντούκα, Ολιβέιρα και Μπούντιμιρ. Ήδη άρχισε να μελετάει τα DVD του κάθε φετινού αγώνα της ομάδας μας και θα αρχίσει να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα για τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορέσει η ομάδα μας να ανακάμψει το συντομότερο. Δεν είναι καθόλου εύκολο το έργο του. Θα πρέπει να δουλέψει και στο θέμα ψυχολογίας για να μπορέσει να βγάλει το 100% των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο και να κερδίσει πίσω την εμπιστοσύνη τους!

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω το έργο του νέου προπονητή μας δεν είναι καθόλου εύκολο και εμείς οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ πρέπει να σταθούμε δίπλα τους, γιατί το αξίζει η ομάδα μας! Δεν πρέπει να ξεκινήσουμε την μουρμούρα, γιατί μόνο κακό μπορούμε να κάνουμε στο ΑΠΟΕΛ μας! Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο νέος μας προπονητής ήρθε και βρήκε την ομάδα μας με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που δεν ήταν δικές του επιλογές. Πρέπει να τον πιστώσουμε ότι είναι αποφασισμένος να πετύχει, γιαυτό τόλμησε και ήρθε. Πρέπει όλοι μας να το σεβαστούμε και να σταθούμε δίπλα τους γιατί αυτό προστάσει το μεγαλείο του ΑΠΟΕΛ.

ΘΡΥΛΕ, ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ!

Like
Share
Tweet