Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εισιτήρια για τους άνεργους και στο γήπεδο!

20121114201805Το σημερινό άρθρο είναι ένα άρθρο που έπρεπε να γραφτεί εδώ και καιρό. Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους του ΑΠΟΕΛ που δίνουν την ευκαιρία στον άνεργο ΑΠΟΕΛίστα να παρακολουθήσει αγώνες της ομάδας μας δωρεάν! Να μήν ξεχνούμε όμως, οτι πολλοί ΑΠΟΕΛίστες δεν είναι κάτοικοι της επαρχίας της Λευκωσίας. Οπαδοί μας απο όλες της άκριες του νησιού παρακολουθούν την ομάδα μας!…

Η εταιρεία έδωσε το πράσινο φώς να παραχωρούνται εισιτήρια στους άνεργους ΑΠΟΕΛίστες. Θα ήταν πιο λογικό και πιο εύκολο αν τα εισιτήρια δίνονταν στα ταμεία του γηπέδου και όχι μόνο στο κατάστημα μας. Ο οπαδός μας που βρίσκεται εκτός Λευκωσίας, αλλά ακόμα και σε διάφορα χωριά μακριά απο το κέντρο, δυστυχώς μπορεί να δυσκολεύετε να επισκεφτεί το κατάστημα μας για να πάρει εισιτήριο.

Θα ήταν πιο σωστό αν μπορούσε η εταιρεία να άνοιγε κάποιο ταμείο στο γσπ που θα βοηθούσε τους άνεργους με τα εισιτήρια τους εκεί.  Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρούντε οι οπαδοί μας αφού αυτό είναι πιο εύκολο και σίγουρα πιο εφικτό! Ελπίζουμε το άρθρο να φτάσει στα μάτια εκείνων που πρέπει, για να βοηθηθεί ο άνεργος ΑΠΟΕΛίστας!

Ευχαριστώ

ΑΑ

Like
Share
Tweet