Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τετέλεσται

Προς:  Αξιότιμους κυρίους διοικητικού συμβουλίου εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ.

Κύριοι, τα τελευταία χρόνια παρακολουθούμε  την ομάδα μας να ακολουθεί μια σταδιακή πτωτική πορεία.

Μπορεί με τον ένα ή άλλο τρόπο στο τέλος της χρονιάς να παίρναμε το πρωτάθλημα, να βγαίναμε Ευρώπη κτλ αλλά το μόνο που καταφέρναμε να κάνουμε ήταν να κρύβουμε τα προβλήματα μας κάτω από το χαλί. Αλλάξαμε προπονητές σε σημείο που χάσαμε το μέτρημα και άλλους τόσους και βάλε ποδοσφαιριστές.

Πληρώσαμε και πληρώνουμε ακόμα εκατομμύρια αποζημιώσεων που θα μπορούσαν να ήταν το κομπόδεμα για να βοηθήσουν την ομαδα μας τώρα που το έχει ανάγκη. Θα μπορούσαν επίσης να επενδυθούν σε κατασκευή γηπέδου (που χρόνια ακούμε αλλά δεν βλέπουμε) ή ακόμα και στις ακαδημίες μας.

Κύριοι το μόνο που καταφέρνατε τόσα χρόνια ήταν να στοιβάζεται πράγματα κάτω από ένα χαλί το οποίο απλά πλέον έχει ξεχειλίσει και μάλιστα σε σημείο που η κατηφόρα μας δεν έχει σταματημό.

Βλέπουμε την ομάδα μας να παραπαίει και πονάει η καρδιά μας. Δεν ξέρω τι ακριβώς βλέπεται εσείς πάνω στην εταιρεία αλλά ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Έχουμε πάρει την κατιούσα και δυστυχώς δεν φαίνεται φως στο τούνελ για τερματισμό της.

Πονάμε κύριοι να βλέπουμε αυτά τα χάλια στην ομάδα που αγαπήσαμε από παιδιά. Που θυσιάσαμε τόσα και τόσα για να είμαστε δίπλα της σε κάθε γήπεδο εντός Κύπρου και στα ευρωπαϊκά μας ταξίδια. Θυσιάσαμε χρόνο από τις οικογένειές, τους φίλους και τα παιδιά για να ακολουθούμε την ιδέα που ακούει στο όνομα ΑΠΟΕΛ .

Κύριοι, για μένα θεωρώ ότι έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για εσάς.

Το πλήρωμα του χρόνου έχει φτάσει όπου εσείς πλέον πρέπει να παραδώσετε τα ηνία σε άλλους. Δεν θα πω ότι δεν αγαπάτε την ομάδα ή ότι δεν προσφέρατε. Αυτό το έχει δείξει ο χρόνος με την πορεία της ομάδας.

Απλά σας αγνός ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ που ακολουθεί την ομάδα από τότε που θυμάμαι θεωρώ ότι η παραμονή σας στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας  πλέον μόνο κακό κάνει στην ομάδα.

Η μπάλα έχει χαθεί, χάσατε την εμπιστοσύνη του κόσμου ο οποίος ότι και να πείτε πλέον απλά δεν σας πιστεύει.

Κύριοι πιστεύω ότι πρέπει να αποχωρίσετε για να μπορέσουμε να σώσουμε το οτιδήποτε σώζεται. ΑΝ ΣΩΖΕΤΑΙ!!!

 

 

                                                                                                                                                FIRE FAN

Like
Share
Tweet