Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τιμούρ, έφτασε η ώρα

timourΜπήκαμε στα τελευταία στάδια του πρωταθλήματος και είναι μία περίοδος που δεν σηκώνει λάθη στα παιχνίδια μας. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις απώλειες των αντίπαλων μας και σε συνδιασμό με τις δικές μας νίκες για να αυξήσουμε την διαφορά μας. Δεν χεριάζεται να κάνουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος μας σήριαλ, όπως τις τελευταίες χρονιές. Ανεβήκαμε στη κορυφή και εκεί πρέπει να μείνουμε μέχρι το τέλος. Ο προπονητής μας κ. Τιμούρ Κεσπάγια, καλείτε, μιας και έχει σχεδόν, όλους τους ποδοσφαιριστές μας στην διάθεση του, να στήσει την ομάδα μας όσο πιο καλύτερα μπορεί για να αποφευχθούν τα λάθη. Έφτασε η ώρα κ. προπονητά, να ξεκινήσουμε να κερδίζουμε τα ντέρμπι και να μαζεύουμε ‘διπλούς’ βαθμούς. Στο 1ο γύρο …

Λόγο κάποιων συγκυριών δικών μας και τρίτων λαθών, δωρίσαμε τους βαθμούς στους αντίπαλους μας, μέσα στην έδρα μας και πήραν οι άλλοι τα πάνω τους και εμείς να κάτω μας. Δεν σε υποχρεώνει κανένας κ. προπονητά, να χρησιμοποιήσεις ποδοσφαιριστές που πιστεύεις ότι δεν μπορούν να αποδώσουν τα απαιτούμενα στην ομάδα μας. Είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος για το στήσιμο τις ομάδας μας, για να νικήσουμε και να πάρουμε τους τρεις πολυτίμους βαθμούς από το κάθε ντέρμπι που ακολουθεί. Άλλες δικαιολογίες δεν χωράνε σε αυτό το χρονικό διάστημα που βρισκόμαστε. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι όλοι στην διάθεση σου, για να επιλέξεις τους καταλληλότερους για να εκτελέσουν την αποστολή τους.

Έφτασε η ώρα που η ομάδα μας θα πάρει τα πάνω της και θα ξεκινήσει να κερδίζει τα ντέρμπι και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Τώρα έχουμε το τοπικό μας ντέρμπιμε τους “αιωνίους” αντίπαλους μας και είναι μια πρώτης τάξη ευκαιρία να κερδίσουμε και να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας, να πάει στα ύψη. Πρέπει να βρεις τους τρόπους κ. Κεσπάγια για να ανεβάσεις την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας και την απόδοση τους.

Εμείς με την σειρά μας θα κάνουμε το καθήκον μας και θα γεμίζουμε τα γήπεδα, με όποιους  θα αγωνίζεται η ομαδάρα μας, για να δίνουμε και εμείς την εξτρά δύναμη που χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές μας για να παίρνουν πάντα το ζητούμενο. Εμείς πιστεύουμε στην δυναμική της ομάδα μας και θα είμαστε πάντα στο πλευρό της. Πρέπει όμως και οι ποδοσφαιριστές μας, μαζί με την τεχνική ηγεσία, να καταλάβουν ότι δεν χωράνε άλλες ασήμαντες δικαιολογίες στο κόσμο του ΑΠΟΕΛ και να παίξουν με την ψύχη τους για το μεγαλείο του ΑΠΟΕΛ και για τον τεράστιο κόσμο του. Εμείς δεν μπορούμε να μπούμε στο γήπεδο και να αγωνιστούμε αλλά μπορούμε να σας μεταφέρουμε την ‘δίψα’ που έχουμε όλοι μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, φτάνει εσείς να θέλετε να την ‘εισπράξετε’.

Πάμε δυνατά, πάμε για το τελευταίο σπρίντ του πρωταθλήματος, πάμε τους διασύρουμε όλους. Ο αυτοκράτορας, πρέπει να παραμείνει στο θρόνο του για πάντα. Έφτασε η ώρα του ΘΡΥΛΟΥ και πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες και έτοιμοι για όλα.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet