Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τίτλος: Βήμα, βήμα!

apoelnicosiaΣήμερα Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 θα αντιμετωπίσουμε την απομίμηση στο σπίτι μας και από 26 βαθμούς θα πάμε στους 29 και να παραμείνουμε όσο πιο κοντά στην κορυφή γίνεται. Η απομίμηση βρίσκεται στην 5η θέση αυτή τη στιγμή με 22 βαθμούς, 9 τέρματα κατά, 26 υπέρ. Στα μέχρι τώρα 11 παιχνίδια του πρωταθλήματος η αντίπαλη ομάδα έχει 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες που εμείς πρέπει να τις κάνουμε 4.

Η ομάδα μας είναι μέχρι αυτή τη στιγμή η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με μόνο 4 τέρματα κατά και πρέπει να μείνει μέχρι εκεί, στα λίγα! Έχουμε 25 τέρματα υπέρ και στα μέχρι τώρα 11 παιχνίδια έχουμε 8 νίκες 2 ισοπαλίες και 1 ήττες.

Θέλουμε και ΠΡΕΠΕΙ να περάσουμε το σημαντικό και δύσκολο εμπόδιο του απόλλωνα απόψε. Κάθε βήμα, κάθε νικητήριο βήμα που κάνουμε, μας φέρνει πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και εννοείται πάντα θέλουμε τη νίκη αλλά παράαλληλα να βλέπουμε και καλό ποδόσφαιρο απο την ομάδα μας. Αυτό συντίνει απο την ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ.

Απόψε είναι καθήκον μας να στηρίξουμε την ομάδα όπως πάντα, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! Δεν μας ενδιαφέρει τι μέρα είναι, τι ώρα είναι και αν είναι παγωνιά ή αν βρέχει. Αυτά δεν είναι εμπόδια ενός ΑΠΟΕΛίστα για να παρευρεθεί στο γήπεδο να φωνάξει για την ομάδα και να την σπρώξει στη νίκη. Εμείς δεν είμαστε για αυτά πόσο μάλλον να είμαστε . στις αλλαγές του Κρίστιανσεν. Με την παρουσία μας θα δείξουμε τα λάθη που γίνονται όχι ιντερνετικά και τουιντερικά. Ξυπνάτε ΑΠΟΕΛίστες!!!

Η αποψινή αποστολή είναι: Pardo, Waterman, Sergio, Milanov, Αλεξάνδρου, Lago, Carlao, Ιωάννου, Astiz, Μερκής, Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Vander, Γιαννιώτας, Bertoglio, Orlandi, Bressan, Σωτηρίου, De Camargo.

AU*FAN

Like
Share
Tweet