Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το δήλωσε και το ξέρουμε

downloadΑλλάξαμε προπονητή και πλέον υπάρχει πλέον νέος αέρας στον Αρχάγγελο. Ξεχνάμε τα παλιά. Τέλος. Μετά απο τη χθεσινή άσχημη ήττα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Όλοι πιστεύω διαβάσατε και τα λεγόμενα του Πρόδρομου σήμερα. Ο Φίνκ πρώτη φορά είδε την ομάδα χθές και εντόπισε κάποια πράγματα που θέλει να διορθώσει. Έχει πολλή δουλειά μπροστά του όμως, οι καλοί προπονητές στα δύσκολα φαίνονται. Άλλωστε ο ίδιος δήλωσε… “Η Κύπρος δεν είναι το τέλος του κόσμου! Μιλάμε για Ευρώπη…

Εδώ μπορώ να είμαι πρωταθλητής και το να γίνεις πρωταθλητής είναι πάντα ένας καλός στόχος”. Ακριβώς coach. Μπορείς να είσαι πρωταθλητής και το ξέρουμε. Είμαστε ΑΠΟΕΛ και όλα τα μπορούμε! Ο Φίνκ δουλεύει απο το πρωί μέχρι την νύχτα ανάφερε. Δεν πήγε καν Γερμανία, όπως προγραμμάτιζε για να διευθετήσει τα τελευταία πρίν εγκατασταθεί μόνιμα Κύπρο. Δεν είναι κακό να καταλαβαίνεις, να ξέρεις τα λάθη σου και να θές να τα διορθώσεις. Ο πρόεδρος σήμερα μίλησε για πολλά. Ζήτησε την στήριξη του κόσμου. Θέλει υπομονή αλλά πείσμα και νεύρο η κατάσταση μας.

Έχει πολλά χρόνια να βρεθούμε σε τέτοιο χάλι. Οι οπαδοί μας είναι εκνευρισμένοι, θυμωμένοι, απεγνωσμένοι και οτιδήποτε άλλο υπάρχει σε τέτοιο επίπεδο. Νιώθουμε οτι διαλύονται όλα όμως…τίποτα δεν έχει τελειώσει. Είμαστε μέσα στα πλαίσια θα έλεγα με τόσες απώλειες βαθμών. Χάσαμε βαθμούς, χάσαμε παιχνίδια ναί, χάσαμε κάποιες μάχες όμως ΔΕΝ χάσαμε τον πόλεμο και ΔΕΝ θα τον χάσουμε. Συσπύρωση, στήριξη και ο ΑΠΟΕΛ θα επανέλθει. Υπάρχουν ακόμα αγωνιστικές. Τα δύσκολα θα έρθουν στα μπαράζ και όλοι το ξέρουμε αυτό. Μέχρι τότε ο ΑΠΟΕΛ θα έιναι ΑΠΟΕΛ αρκεί και ο κόσμος να είναι δίπλα στην ομάδα.

Μην προδώσετε την υπέροχη αυτή ιδέα που αγαπάμε.

Δώστε χρόνο στον προπονητή, στους συνεργάτες του και στους παίκτες.

Τα κεφάλια ψηλά αδέρφια!

 

Αισιόδοξος ΑΠΟΕΛίστας

Like
Share
Tweet