Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το έχει μετανιώσει

Μπορεί φέτος να πηρέ, γι’ αυτόν, την μεγάλη απόφαση να ανακοινώσει πρόωρα την ανανεώσει του συμβολαίου του, προπονητή μας, κ. Τραμεζανι, για να στείλει κάποια μηνύματα και να του δώσει δύναμη, αλλά τώρα το έχει μετανιώσει και κάνει δεύτερες σκέψεις.

Αυτά που τον προβληματίζουν, τον πρόεδρο μας, κ. Πρόδρομο Πετρίδη, και τα λέει στον κλειστό του κύκλο, είναι η αστάθεια που έχει η ομάδα μας και η κόντρα που έχει με κάποιους παιχταράδες μας, ο προπονητής μας. Επίσης τον προβληματίζει ότι αυτή η εικόνα, με αυτό τον προπονητή, θα συνεχιστεί και στην νέα χρονιά.

Προσπαθεί απεγνωσμένα, να κρύψει την απογοητεύσει του, στα ΜΜΕ, αλλά είναι ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Δεν αντέχει πλέων να βλέπει την ομάδα μας, να χάνει εύκολους βαθμούς μέσα στο Γ.Σ.Π. για να καθαρίζει την υπόθεση τίτλος.

Μετά τα τελευταία γεγονότα που έγιναν με την λήξει του παιχνιδιού μας με την ομόνοια, και την μεγάλη απογοητεύσει που είχε ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, έχει αρχίσει να αναίρει την εμπιστοσύνη του προς αυτόν.

Εκείνο που το εξόργισε περισσότερο στο χθεσινό παιχνίδι, είναι στην αλλαγή του Καρλαο, που αντί να βάλει τον Μοραις στην θέση του και να βάλει ειτε Ντε Βινσεντι ή Εφραιμ, επέλεξε να βάλει τον Φακιννετι. Αυτό τον εξόργισε πάρα πολύ και επειδή ο πρόεδρος, πάντα παίρνει τον παλμό του κόσμου του ΑΠΟΕΛ, δεν είναι κάτι που τον αφήνει αδιάφορο.

Πληροφορίες μας λένε ότι σήμερα έχει κάνει ήδη κάποιες σοβαρές συζητήσεις με τον άλλο Ιταλό, τεχνικό διευθυντή μας, Τετι Ντομενικο, για να δούνε τι μπορούνε να κάνουν. Ξεκίνησε και ο ίδιος να αμφιβάλει, εάν ο Παουλο Τραμεζανι, είναι προπονητής του επιπέδου ΑΠΟΕΛ και εάν πράγματι του αξίζει να συνεχίσει να είναι στο πάγκο της ομάδας μας.

Επίσης, στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο προπονητής μας, υπάρχουν κάτι ‘ψηλά’ γράμματα, που του επιτρέπουν στην διοίκηση μας, να του τερματίσουν το συμβόλαιο του άμεσα. Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να το αποφύγει αυτό ο πρόεδρος μας, αλλά δεν ξέρει κάνεις ποτέ θα τα πάρει στο κρανίο, ο πρόεδρος μας και να του δώσει τα παπούτσια στο χέρι!!!

Τα μάκρυνα, κοντά έγινα.

Hitman  

Like
Share
Tweet