Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το ίδιο με πέρσι

apoel_koreoΤο σενάριο κατάκτησης του πρωταθλήματος από ότι φαίνεται εξελίσσεται ακριβώς όπως το περσινό. Από ότι φαίνεται άρεσε αυτό το σενάριο σε κάποιους ‘κύριους’, Κοπρίτες και με τα μαύρα έτσι θέλουν να το επαναλάβουν και φέτος. Τους άρεσε που έπαιξαν με τα νεύρα των ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ και που κράτησαν αμύητο το ενδιαφέρον των αντί-ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ μέχρι το τέλος, για οικονομικούς λογούς φυσικά. Το είπαμε πολλές φόρες τον τελευταίο καιρό. Το χρήμα πάνω από όλα σε αυτή την βρομισμένη ομοσπονδία. Δεν θέλουν να τελειώσει το πρωτάθλημα γρήγορα γιατί θα χάσουν χρήμα από τα γήπεδαέτσι αφήνουν μια ομάδα που σέρνεται στο γήπεδο, να ελπίζει μέχρι το τέλος. Αφού έτσι θέλουν, …

Έτσι θα γίνει και στην φετινή σεζόν!!! Αφού τους άρεσε αυτό που τους κάναμε πέρσι και τους το πήραμε την τελευταία αγωνιστική, θα τους το κάνουμε και φέτος αφού έτσι γουστάρουν και έτσι θέλουν. Είναι μαζόχες, κομπλεξικοί και θέλουν να πονέσουν όσο περισσότερο μπορούν άρα εμείς θα τους δώσουμε αυτή την ευχαρίστηση.

Όσο και εάν ελπίζουν ότι έχουν την δύναμη και όχι την ομάδα να πάρουν το πρωτάθλημα τόσο θα κλαίνε στο τέλος, έτσι βασικά όπως έκλαιγαν οι συμπολίτες τους στην περσινή σεζόν, ενώ φέτος δεν είναι καν 6αδα. Δεν έχετε την δύναμη ούτε ποδοσφαιρικά, αλλά ούτε εξωγηπεδικά για να κερδίσετε την ομάδα μας. Προσπαθούν όλοι τους εκτός γηπέδου να χάνει ο ΑΠΟΕΛ βαθμούς, για να μπορέσουν όλοι τους να είναι εκεί κοντά μας έτσι να τρέφουν ελπίδες στου οπαδούς τους. Αυτό που λέμε να τους ‘γαλεύκουν’ κανονικά.

Έχουμε που έχουμε τα δικά μας προβλήματα με τους τραυματισμούς, έρχονται και φορτώνουν με κίτρινες και κόκκινες τους ποδοσφαιριστές μας και όλους τους άλλους του προστατεύουν για να μπορέσουν να μας κάνουν την ζημιά. Δεν θα σας περάσει ‘κύριοι’. Θα μείνετε με δυο χείλη καμένα στο τέλος, γιατί αυτό σας αξίζει.

Στο χθεσινό παιχνίδι η ομάδα μας, έδειξε, ότι είναι ανώτερη σε όλα τα επίπεδα και μπορεί με όποιους ποδοσφαιριστές  και εάν αγωνιστεί να είναι πάντα σε ψηλά επίπεδα απόδοσης. Χθες αγωνίστηκαν 3-4 νεαροί Κύπριοι ποδοσφαιριστές που δείχνουν ότι μπορούν, αλλά τους λείπει η εμπειρία. Εμπειρία θα πάρουν μόνο εάν αγωνίζονται και όχι σαν είναι στο πάγκο. Αυτό έπρεπε να γίνει από την αρχή της ποδοσφαιρικής χρονιάς και όχι τώρα στα δύσκολα. Εάν είχε την εμπειρία χθες ο Χριστοφίδης δεν θα έκανε αυτά τα λάθη. Το μέλλον όμως του ανήκει και σε λίγα χρόνια θα καθιερωθεί και θα είναι αντικατάστατος στην 11αδα μας.

Εάν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως παίξαμε χθες δεν μπορεί κανένας να μας σταματήσει από την κατάκτηση του 3ου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Όσο και να προσπαθήσουν δεν θα τα καταφέρουν. Έχουν μείνει 7 παιχνίδια και πρέπει να κερδηθούν όλα για να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ και ειδικά οι πορτοκαλί, ήταν άψογοι στο χθεσινό παιχνίδι παρόλα τα πολλά παράξενα που έγινα και έσπρωξαν όσον μπορούσαν την ομάδα μας να πάρει την νίκη.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Hitman

Like
Share
Tweet