Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το παίζουν στα μπούκικα?

xoxo_anoΓια ακόμη μια φορά, βλέπουμε την ιδιά ομάδα, να δίνει γκολ, δώρο, στους αντίπαλους της, λες και όλα είναι προσχεδιασμένα. Στήνουν τα παιχνίδια στα μπούκικα, για να ξοφλήσουν κάποια χρέη?

Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς, ο τρόπος που οι ‘ίδιοι’ βάζουν την μπάλα στα δίκτια. Είναι μια μεγάλη πλεκτάνη, που πρέπει να την δουν οι αρμόδιοι. Δεν μπορεί να το κάνουν πλέων τόσο φανερά και να μένουν ατιμώρητοι. Τι προάλλες, φάτσα με τα δίκτια για να κάνουν το 0-2, αντί αυτού το παιχνίδι τελειώνει 1-1!!!

Μπορεί κάποιος να μας πει τι συμβαίνει και γιατί πρέπει ο κόσμος να τα ανέχεται όλα αυτά?

Να κάνω τον συνήγορο τους διαβόλου, και να πως, ότι εάν ο τερματοφύλακας του Εθνικού Άχνας, στο παιχνίδι του με το ΑΠΟΕΛ έκανε αυτό που έκανε ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, και το ΑΠΟΕΛ κέρδιζε 1-2, τότε όλα τα ποδοσφαιρικά στέκια της Κύπρου, θα μίλαγε για ένα στημένο παιχνίδι 1, 2 απο τον Κική και το Μανηταρά. Τώρα που τα κάνει ο κοτσούθκιας, με τους υπόλοιπους άλλους, κανένας, δεν βγάζει τσιμουδιά.

Όταν συμβαίνουν αυτά τα λάθη προς το όφελος του ΑΠΟΕΛ, όλοι έχουν τον καλό λόγο στο στόμα τους, αλλά όταν συμβαίνουν στις υπόλοιπες ομάδες, κανένας δεν λέει τίποτα, και το δηλώνουν στα ανθρώπινα λάθη. Μα αυτό έγινε, μια φορά, δυο φορές, τρεις φορές και βάλε. Κάτι βρομάει και κάποιοι πρέπει να το δουν πιο σοβαρά.

Σκεφτείτε λίγο … γίνετε

Hitman

Like
Share
Tweet