Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το ειπαν και το έκαναν

doikisiΌταν πριν από εννέα μήνες ανάλαβαν την διοίκηση της εταιρίας ΑΠΟΕΛ, οι Πρόδρομος Πετρίδης, Βάσος Ηλιάδης, Χάρης Φωτίου και οι υπόλοιποι, έκαμαν κάποιες βαρυσήμαντες δηλώσεις που πολλοί, ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ  τις πήραν στον ντούκου και μπορούμε να πούμε ότι κάποιοι τις ειρωνευτήκαν. Κάποιες από αυτές τις δηλώσεις ήταν, ότι θα φέρουμε πίσω την περηφάνια στο ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ και θα κάνουμε ένα ΑΠΟΕΛ πανίσχυρο. Αυτές οι δυο μεγάλες εξαγγελίες έχουν γίνει πράξει και ΜΠΡΑΒΟ τους. Πήραν την ομάδα μας από τον κατήφορο και την ανέβασαν στην κορυφή. Δεν ήταν καθόλου εύκολο άλλα …

Το επέτυχαν και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβήτηση. Βλέπουμε με τις κινήσεις τους ότι δεν διστάζουν να τα βάλουν με κανένα, βλέπε ΚΟΠ, LTV και CYTA,  και με τις μεταγραφικές τους κινήσεις ότι το όραμα τους είναι να δημιουργήσουν ένα ισχυρό ΑΠΟΕΛ. Δεν επαναπαύονται και δεν σκοπεύουν να χαρίσουν σε κανένα το φετινό πρωτάθλημα. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι μονό μέσα από την Ευρώπη και τους ομίλους του Champions League μπορεί το όνειρο του κάθε ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ να γίνει πραγματικότητα. Η ποδοσφαιρική αυτοκρατορία που όλοι επιζητάμε, θα επιτύχει μέσα από την προκρίσεις μας στο Champions League και των εκατομμύριων που θα ρέουν μέσα στα ταμεία μας. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να κατακτούμε το πρωτάθλημα κάθε χρόνο και η ιστορία να επαναλαμβάνετε. Δεν πρόκειται να κάνουμε τα λάθη του παρελθόντος και να χάνουμε τα πρωταθλήματα από ομαδούλες που δεν έχουν τίποτα εκτός από παρασκήνιο. Εμείς θα έχουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές για να μην μπορούν να μας βλάψουν.

Εμείς τώρα επαινούμε την διοίκηση μας για τα κατορθώματα της, γιατί της αξίζει, άλλα να είναι βεβαιεί ότι εάν δούμε κάτι στραβό στην ομάδα μας, δεν θα διστάσουμε να το προβάλουμε και να τους κατηγορήσουμε. Το ΑΠΟΕΛ για εμάς είναι πάνω από όλα και σε κανένα δεν θα επιτρέψουμε να το καταστρέψει. Στεκόμαστε ασπίδα προστασίας απέναντι σε οποιοδήποτε προσπαθήσει να κάνει κακό στην ομάδα μας.

ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Hitman

Like
Share
Tweet