Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το παίζουν άνετοι και σίγουροι.

ARTICLE PICΕδώ και λίγες μέρες οι Σκοπιανoί έχουν βγάλει την γλώσσα τους περίπατο και άρχισαν να λένε τα δικά τους. Ένα πρώην δικός μας ο Γκριτσιάροφ και ένα πρώην χοχος Γκροστανόσκι λένε ότι η ομάδα μας, o ΑΠΟΕΛ δεν είναι της ίδιας δυναμικής όπως πριν 3-4 χρόνια. Ανάφερα ότι πιθανότητες προκρίσης είναι 50-50 και ότι η ομάδα τους είναι πολύ δυνατή και μπορεί να μας κάνει την ζημιά. μέχρι που είπαν ότι η πρόκριση εξαρτάται από αυτούς. Κάνει ‘ολάν’ είπαμε να σας αφήσουμε να κάνετε τα δικά σας, να πείτε αυτά που θέλετε,αλλά μέχρι εδώ. Μια ομάδα της ‘μπακίρας’ έρχεται να μας αντιμετωπίσει στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και έχει ‘σπείρει’ τον πανικό. Επειδή η ομάδα μας είχε κάποια άσχημα φιλικά δεν σημαίνει και κάτι. Ο ΑΠΟΕΛ….

Είναι ΑΠΟΕΛ! Όποτε μπει στο γήπεδο καμιά ομάδα αυτού του επιπέδου δεν μπορεί να μας συναγωνιστεί εκτός εάν εμείς παρουσιαστούμε με το παλιό μας ‘κουστούμι’. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν έγινε ξανά, βλέπε Μπακού, αλλά δεν μπορεί να συμβαίνει πάντα. Αυτοί με τις δηλώσεις τους περισσότερο λόγο πικρίας ο καθένας για τους δικούς του λόγους, μας έκαναν την ομαδούλα τους να ακούγεται ομαδάρα τρανή και αχτύπητη.

Εμείς τους διαβεβαιώνουμε ότι την Τρίτη 14/07/2015 και ώρα 20:00 στο Γ.Σ.Π. μόνο μια ομάδα θα υπάρχει στο γήπεδο, και αυτή θα είναι η ΑΠΟΕΛΑΡΑ μας μαζί με 15,000+ κόσμο στο πλευρό της. Το καμίνι του Γ.Σ.Π. θα λιώσει να πάντα και τότε μόνο θα καταλάβουν τι εστί ΑΠΟΕΛ σε Ευρωπαϊκά επίσημα παιχνίδια. Δεν λέμε ότι θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι για την ομάδα μας λόγω ανεντιμότητας και ομοιογένειας αλλά δεν μπορούν οι ποδοσφαιριστές μας να συγκριθούν με αυτούς της Βαντάρ. Η ποιότητα και η εμπειρία θα παίξουν καθοριστικότατο ρόλο σε αυτό το παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές μας θα δώσουν τα πάντα στο γήπεδο και λόγω ανωτερότητας θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Δεν περιμένουμε σε αυτό το παιχνίδι να δούμε ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας με πολλού αυτοματισμούς αλλά ο στόχος μας θα είναι να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να έχουμε ευκολότερο έργο  να περάσουμε στον 3ο προκριματικό.

Όλοι εμείς πρέπει να πάμε στο γήπεδο και να δώσουμε τα άπαντα των δυνάμεων μας για να παρασύρουμε τους ποδοσφαιριστές μας σε ένα ξέφρενο ρυθμό να νικήσουν την κουράση και να βαρετά πόδια και να επιτύχουν το ζητούμενο.

Όσο για τον επαναληπτικό που λένε ότι θα γίνει σε μια καυτή έδρα μας 20,000 κόσμο,αυτό δεν μας ενοχλεί ποσός. Εμείς έχουμε αγωνιστεί σε έδρες και έδρες και δεν λυγίσαμε και θα λυγίσουμε στα Σκόπια;!!!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Hitman

Like
Share
Tweet