Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το πρότελευταιο βήμα

35077125 – odd huge businessman goes across the town

Το Σάββατο η ομάδα μας, καλείτε να ταξιδέψει στην Λεμεσό για το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι μας με την αελ. Δεν είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι και πρέπει να πάμε με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, αλλιώς bye bye πρωτάθλημα. Κάναμε το μεγάλο βήμα και κερδίσαμε την ομάδα απομίμηση στην έδρα μας, και γίναμε εμείς το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλο. Δεν πρέπει να αποσυντονιστούμε και να πάμε να αυτοκτονήσουμε.

Ο προπονητής μας, κ. Μπαλταζαρ, μόλις τέλειωσε το παιχνίδι, έδωσε σύνθημα προσγείωσης και είπε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσεις ακόμη και πολύ καλά τα είπε. Έμεινα δυο αγώνες και πρέπει να κερδηθούν και οι δυο εάν θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Μπορεί η ομάδα της Λεμεσού, να είναι αδιάφορη από αυτή την αγωνιστική, αλλά δεν παύει ένα παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ να κεντρίζει όλους τους ποδοσφαιριστές. Ο προπονητής μας, που ήταν πρώην, της αντίπαλους μας, γνωρίζει από πρώτο χέρι όλους τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές και ξέρει ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο το έργο μας. Όταν τους αντιμετωπίσαμε στην Λευκωσία, ιδρώσαμε αρκετά για να καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη. Έτσι θα γίνει και αυτό το Σάββατο. Πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αυτή την σοβαρότητα πρέπει να την εκπέμψουμε και εμείς οι φίλαθλοι, προς τους ποδοσφαιριστές μας. Πολλοί από εμάς, λανθασμένα πιστεύουν ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Μέγα λάθος, απλός, αυτή την στιγμή είμαστε στο πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του. Τίποτα, μα τίποτα δεν έχει τελειώσει μαθηματικά το πρωτάθλημα. Είμαστε μόνο ένα βαθμό πάνω από τον δεύτερο, και με την παραμικρή απώλεια, χάνουμε αυτή την πρωτιά.

Παρακαλούνται, όλος ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, να παρευρεθεί στο Τσιρειο, για να στηρίξει έμπρακτα την ομάδα μας και να σπρώξει με τον παλμό του, τους ποδοσφαιριστές μας, σε ακόμη μια σημαντική νίκη, δυο στροφές πριν το τέλος.

Επίσης, να μην ξεχνάμε ότι το Τσιρειο, είναι ένα γήπεδο παγίδα και να μην την ξαναπάθουμε σαν πρωτάριες. Μακριά από προκλήσεις. Μην αφήσετε κανένα να κάνει αυτό που επιδιώκουν κάποιοι.

ΟΛΟΙ ΠΑΜΕ ΤΣΙΡΕΙΟ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet