Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το σεντόνι, απλώνει και τεντώνει για όλους

champios_league_sentoniΓια ακόμη μια χρονιά το σεντόνι του Champions League θα έρθει στην Κύπρο, στο Γ.Σ.Π. και στην Λευκωσία. Για ακόμη μια φορά, η μικρή Κύπρος μας, θα έχει τους ποδοσφαιρικούς προβολής επάνω της. Για ακόμη μια χρονιά, θα ακουστεί ο ύμνος του Champions League, και θα ξυπνήσει, παλιές καλές μνήμες για όλους τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ. Για ακόμη μια φορά, ο ΑΠΟΕΛ, θα έχει μία καλή ευκαιρία, για να ξανά ζήσει την μαγεία της κορυφαίας διασυλλογικής οργάνωσης. Για ακόμη μια φορά, ο ΑΠΟΕΛ, θα κάνει τους απανταχού ΑΠΟΕΛ ΕΛΛΗΝΕΣ περιφανούς.

Όταν το σεντόνι θα απλωθεί και θα τεντωθεί στην μέση του Γ.Σ.Π., η ώρα 21:45, και θα ακουστεί ο ύμνος του Champions League, όλοι οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, θα κάνουν ένα flash back, σε όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές που έχουμε ζήσει δίπλα στην ομάδα μας. Τα αμέτρητα Ευρωπαϊκά ταξίδια, οι απέραντες συγκινήσεις και οι πάμπολες στιγμές περηφάνιας, που έχουμε βιώσει, θα περνάνε από μπροστά από τα μάτια μας, με την ευχή όλων μας, ότι θα τα ξαναζήσουμε.

Το σεντόνι όμως, δεν τα απλωθεί και να τεντώνει, μόνο για τους ΑΠΟΕΛιστες. Απεναντίας, το σεντόνι, θα απλωθεί και θα τεντώνει, και για τους αντί-ΑΠΟΕΛιστες. Θα υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές, αλλά δεν παύει, που να απλωθούν και να τεντώνουν το σεντονάκι τους, στο κρεβατάκι τους, λόγο του προχωρημένου της ώρας, για να δουν τον ΑΠΟΕΛιν. Αντί να ακούνε τον ύμνο του Champions League, θα ακούνε το νανούρισμα της ‘ Αγιάς Μαρίνας και Κυράς, που πουτζιμίζει τα μωρά’ γιατί θα βλέπουν εφιάλτες και θα παρακαλάνε κλαίοντας από το κρεβατάκι τους, να χάσει η ΑΠΟΕΛαρα μας, για να μην μπούμε στους ομίλους.

Τους τα έχουμε ξαναπεί, και θα το ξαναπούμε, την επιθυμία σας, ‘ΕΜΠΑΤΕ ΟΜΙΛΟΥΣ’ την έχουμε κάνει πραγματικότητα, και συνήθεια. Όσο εσείς θα παρακολουθείτε τον ΑΠΟΕΛ, από την Cytavision, και θα σταυροκοπιέστε για να χάσουμε, τόσο εμείς θα πορωνόμαστε και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να μπούμε στους ομίλους. Ο ΑΠΟΕΛ δεν θα σας χαλάσει ΠΟΤΕ την επιθυμία σας. Σας έχουμε αδυναμία, και την εκμεταλλεύεστε!!!

Όπως ανάφερα πιο πάνω, στις 15/08/2017 και ώρα 21:45, όλος ο κόσμος, ΑΠΟΕΛιστες και μη, που δεν θα είναι παρόντες στο Γ.Σ.Π. θα καρφωθούν στην τηλεόραση, άλλοι από τις μπυραρίες, άλλοι από τους καναπέδες, άλλοι από τα ερμάρια και άλλοι από το κρεβάτια, στα κανάλια της Cytavision για να παρακολουθήσουν τον ανεπανάληπτο ΘΡΥΛΟ, να προσπαθεί να κάνει για ακόμα μία φορά την υπέρβαση για την μικρή μας Κύπρο.

Είστε εσείς, που αναγκάζετε της τηλεοπτικές πλατφόρμες της Κυπριακής αγοράς, να μαλώνουν μεταξύ τους και να μας παρακαλάνε να μας δώσουν πολλά εκατομμύρια, για να μας βλέπουν όλοι ανεξαιρέτως. Εμείς παντός σας ευχαριστούμε για την συνεχή στηρίξει σας. Χωρίς εσάς, δεν θα μας έδιναν τόσα πολλά εκατομμύρια.  Βλέπετε, άλλο χωριά τις Κύπρου και άλλο πόλης της Ευρώπης, «Red Star, Partizan, Skenterbeu, Visla Krakovia, Slovan Bratislava, Bilbao, Olympiakos, Sparta Prague, Young Boys, Anderlecht, Atletico Madrid, Shakhtar Donetsk, Porto, Zenit, Lyon, Real Madrid, Maribor, HJK Helsinki, Aab Denmark, Barcelona, Paris Saint Germain, Ajax, Chelsea, Bordeaux, Eintracht, Maccabi, Zulte, Vardar, Midtjyland, Astana, New Saints, Rosenborg, Copenchagen, Dudelange, Vitorul, Slavia Prague»!!!

Τεντώστε το σεντονούι σας καλα, βάλτε το νανούρισμα σας, και εμείς είμαστε έτοιμοι, να πολεμήσουμε για όλους.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Hitman

Like
Share
Tweet