Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το ταλέντο: Κώστας Κουλουμπρής

KostasKouloumbris2Μετά από αρκετά μηνύματα που πήραμε από αρκετούς αναγνώστες μας, για το ότι θα πρέπει να αρθρογραφούμε και για τα νεαρά μας ταλέντα των ακαδημιών, γιατί πρέπει και αυτοί να προβάλλονται για να τους γνωρίζει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ και όχι μονό. Είναι παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο, την ομάδα μας, περνούν τις περισσότερες ώρες τους στα γήπεδα και στα γυμναστήρια, γιατί έχουν ένα και μοναδικό στόχο στην ζωή τους. Να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και να παίξουν στην ομάδα της καρδιάς τους. Θα κάνουμε αρχή με ένα από αυτά τα ταλέντα τον 17χρόνο Κώστα Κουλουμπρή. Ένα παιδί που όνειρο του είναι να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και γι’ αυτό το όνειρο θυσιάζει τα πάντα, αυτός και η οικογένεια του…

Η οικογένεια Κουλουμπρή, είναι από μόνη της μια ποδοσφαιρική οικογένεια με ιστορία. Ο πατέρας του Κώστα, ο Πάμπος, τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Λευκωσίας και πολλών άλλων ομάδων. Ο θείος του Άντρος και αυτός μεγάλος ποδοσφαιριστής και τώρα προπονητής. Ο ξάδελφος του Κωνσταντίνος, είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας φούτσαλ του ΑΠΟΕΛ. Ο 17χρόνος Κώστας Κουλουμπρής, βλέποντας αυτά που έκαναν οι υπόλοιποι στην οικογένεια του, θέλει να γίνει ένας από αυτούς και ακόμη πολύ καλύτερος. Δεν τρέχει στα καφέ και στα μπαράκια. Είναι πάντα μέσα στα γήπεδα και δουλεύει ασταμάτητα και ακούραστα. Η οικογένεια του τον στηρίζει όσο περισσότερο μπορεί, πάντα μέσα στις οικονομικές τους δυνατότητες.

Πριν από λίγους μήνες ο Κώστας πήγε στην Αγγλία, στο Doncaster, για να κάνει ακόμη ένα βήμα προς το όνειρο του. Οι προπονητές που τον είδαν, έμειναν έκπληκτοι με το ταλέντο του, την ταχύτητα του, χρησιμοποιεί και τα δυο του πόδια εξίσου καλά και το καλύτερο του, είναι τα στημένα κτυπήματα του. Όμως με αυτή του την κίνηση του στοίχισε μια σχολική χρονιά λόγο των απουσιών. Αυτό όμως δεν πτοεί κάποιον που έχει ένα συγκεκριμένο στόχο στην ζωή του. Είναι αποφασισμένος να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει.

Γνωρίζουμε ότι το ΑΠΟΕΛ έχει κάνει μια συνεργασία με το PASCAL English School για την δημιουργία του αθλητικού σχολείου για τα παιδιά των ακαδημιών μας που έχουν και αυτά τον ίδιο στόχο στην ζωή τους. Γνωρίζουμε επίσης ότι υπάρχει και μια πολύ καλή έκπτωση στα δίδακτρα γι’ αυτά τα παιδιά αλλά για κάποιες οικογένειες ακόμη και με αυτή την έκπτωση αδυνατούν να στείλουν τα παιδιά τους. Εμείς λέμε, γιατί για κάποια εξαιρετικά ταλέντα να μην επενδύει η ομάδα μας σ’ αυτά και να πληρώνει όλα τα δίδακτρα και να ξεκινήσουμε να είμαστε πραγματικό φυτώριο ταλέντων όπως κάνουν μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Κώστας Κουλουμπρής είναι ένα από αυτά τα ταλέντα που πρέπει το ΑΠΟΕΛ να επενδύσει πάνω του, γιατί μπορεί σε κάποια φάση να φύγει από το ΑΠΟΕΛ για να βρει αλλού ποδοσφαιρική στέγη, μάλλον εξωτερικό, για να του προσφέρει αυτό που ζητά. Δηλαδή, να διδακτή το σύγχρονο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπως έκανε ο Εφραίμ, ο Αρτυματάς και τόσοι άλλοι. Πρέπει να επενδύσουμε πραγματικά στα ταλέντα μας, γιατί πάντα το ΑΠΟΕΛ στηρίζεται από του καλού Κύπριους ποδοσφαιριστές.

Δείτε και ψηφίστε το εκπληκτικό τέρμα που πέτυχε ο Κώστας με την αμάδα μας.

Απόσπασμα της συνεντεύξεις του Κώστα στο περιοδικό Sportive.

KostasKouloumbris2

KostasKouloumbris3

 

 

 

 

 

 

 

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ

Υ.Γ. Οποιοδήποτε θέλει να μας στείλει άρθρο για τα ταλέντα των ακαδημιών μας, μπορεί να το πράξει στο [email protected]

Like
Share
Tweet