Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το τελευταίο και ξεκινάμε

Apoel_truckΗ ομάδα μας την Πέμπτη 10/12/2015 και ώρα 20:05 στο Γ.Σ.Π. αντιμετωπίζει στην Σπάρτα Πράγας στο τελευταίο μας παιχνίδι στο Europa League για την φετινή σεζόν. Είναι ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, βαθμολογικό, και η ομάδα μας θα παίξει μόνο για το γόητρο της. Δεν τα πήγαμε καθόλου καλά στην φετινή μας ευρωπαϊκή πορεία, μπορούσαμε για πολύ καλυτέρα, αλλά δυστυχώς οι τραυματισμοί και κάποιες συγκυρίες δεν το επέτρεψαν. Τώρα μιλάμε για την ομάδα μας, το ΑΠΟΕΛ, γιατί εάν ήταν άλλη Κυπριακή ομάδα, μόνο η παρουσία της σε ευρωπαϊκό όμιλο, θα ήταν τεράστια επιτυχία. Εμείς, σαν ΑΠΟΕΛ, οι προσδοκίες μας, είναι πολύ περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα του νησιού μας. Ευχή όλων μας, είναι να έχουμε ένα καλό παιχνίδι και ειδικά χωρίς τραυματισμούς, γιατί από αυτούς έχουμε χορτάσει. Όλα αυτά τα χρόνια, τα τελευταία 5 που η ομάδα μας αγωνίζεται σε Ευρωπαϊκούς ομίλους και προσπαθεί να κοντράρει πολύ καλύτερες μας ομάδες, οι μυϊκοί τραυματισμοί των ποδοσφαιριστών μας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Δυστυχώς …

Ακόμη δεν είμαστε στα επίπεδα των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων που μπορούν να παίζουν σε πολλά ταμπλό. Κάποτε όμως, με τις πολλές εμπειρίες που παίρνουμε, θα γίνεις και αυτό. Πρέπει να κτυπήσεις για να μάθεις, και εμείς κτυπήσαμε πάμπολλες φορές. Ελπίζουμε κάποτε να μάθουμε και μόνο τότε θα ανέβουμε επίπεδο.

Να τελειώσει και αυτός ο αγώνας με την Σπάρτα Πράγας και να αφοσιωθούμε 100% πάνω στον πρώτο μας στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι ένας στόχος που είναι αδιαπραγμάτευτος, και πρέπει να τον επιτύχουμε. Να επιστρέψουν οι τραυματίες μας, ειδικά ο Εφραιμ και Αλωνευτης για να δώσουν ταχύτητα στην ομάδα μας, να φύγουν αυτοί που πρέπει να φύγουν, και να αποκτηθούν αυτοί που πρέπει για να ετοιμαστούμε κατάλληλα για το μαραθώνιο που λέγετε πρωτάθλημα.

Είναι σημαντικό για ένα προπονητή να μπορεί να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθεσίμους, για να μπορεί να δουλέψει σωστά και να εφαρμόσει τα πλάνα του. Είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα μας θα ανασυγκροτηθεί, και θα βρεις την φόρμα της και όταν ξεκινήσει, κάνεις δεν μπορεί να μας σταματήσει. Αυτό φοβούνται όλοι, και προσπαθούν να κερδίσουν περισσότερα από ότι δικαιούνται, για να μπορέσουν να έχουν ελπίδες όταν εμείς κάνουμε την αντεπίθεση μας.

ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ

Hitman

Like
Share
Tweet