Το τίμημα του Champions League (Στιγμιότυπα)

lagos-donisΌσο και εάν θέλουμε να μην το παραδεχτούμε, το τίμημα όταν η ομάδα μας, αγωνίζεται στο Champions League, είναι μεγάλο, σε κούραση, τραυματισμούς και αγωνιστικό κίνητρο. Στο Champions League, αγωνίζονται οι καλύτερες ομάδες τις Ευρώπης, σε αγωνιστικά επίπεδα, επιστημονικό προσωπικό και εγκαταστάσεις. Οι ποδοσφαιριστές τους, είναι φτιαγμένοι για τέτοιους είδους εντάσεις, και πιέσεις. Το Champions League δεν είναι Europa League. Η διαφορά τους είναι μεγάλη, και αυτό έχει να κάνει με την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών.

Η δική μας η ομάδα, προς το παρών, δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτούς τους ξέφρενους ρυθμούς, των υπόλοιπων ομάδων αυτής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργανώσεις. Όταν κάνουμε την υπερπροσπάθεια, να κοντράρουμε αυτές τις ομάδες, οι ποδοσφαιριστές μας, ξεπερνούν τα όρια τους, και τις φυσικές τους δυνάμεις. Με λίγα λογία ξεζουμίζονται οι βιταμίνες, και τότε ξεκινούν οι μυϊκοί τραυματισμοί, συν τα υπόλοιπα άλλα. Είναι άνθρωποι και όχι μηχανές. Δυστυχώς, δεν μπορούν να το παίζουν σε διπλό ταμπλό

Δεν μπορεί την Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές μας, να είναι παιχταράδες και το Σάββατο να είναι άχρηστοι. Δεν μπορεί την Τρίτη ο προπονητής μας, να είναι προπονηταράς και το Σάββατο να είναι αχάπαρος. Σε κάποια πράγματα, πρέπει να είμαστε ποιο σοβαροί και μετρημένοι.

Όπως παίζουμε την Τρίτη, Champions League, την αντίπαλο ομάδα μας, δηλαδή ‘κλεφτοπόλεμο’, ταμπουρωμένοι πίσω και να ξεπεταγόμαστε μπροστά όταν έχουμε την ευκαιρία, έτσι μας παίζουν και οι αντίπαλες μας ομαδούλες στην Κύπρο. Έτσι έκανε και η ομαδούλα της Λάρνακας εψές. Μας έπαιξε με αντεπιθέσεις, γιατί ξέρει ότι είναι μια ομαδούλα και δεν μπορεί να μας παίξει στα ίσα.

Δυστυχώς πέφτουμε στην παγίδα τους, και προσπαθούμε εμείς να παίξουμε ορθόδοξο ποδόσφαιρο, σε αντίπαλη άμυνα με 11 αμυντικούς. Εδώ είναι το λάθος μας. Ξέροντας, ότι έχουμε την κούραση πάνω μας, εμείς πρέπει να ταμπουρωθούμε πίσω, και να πάμε μόνο για το αποτέλεσμα. Δεν θέλουμε να δώσουμε θέαμα στους φιλάθλους, εμείς το βλέπουμε κάθε τρίτη και τέταρτη, εμείς πάμε μόνο για το αποτέλεσμα, σ ’αυτά τα παιχνίδια.

Από εδώ και πέρα, ο προπονητής μας, κ. Δώνης, πρέπει να πηγαίνει μόνο για το αποτέλεσμα, και τίποτα άλλο. Αυτό μετράει στο κυπριακό πρωτάθλημα και τίποτα άλλο. Να μην προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, να κάνουμε συντηρήσει δυνάμεων, και να παίρνουμε μόνο τους βαθμούς. Τίποτα άλλο.

Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας, στους ποδοσφαιριστές μας, στον προπονητή μας. Πρέπει να κρατηθούμε στα όσο πιο ψηλά γίνετε, να τελειώσει το Champions League, να γίνουν 3-4 δυνατές προσθήκες και τότε θα δουν το πραγματικό ΑΠΟΕΛ και θα αρχίσουν το γνωστό κλάμα.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet