Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το Χοχίν … (νάμπερ ττού)

dhmitriou_xoxo_1Το Χοχό παραλήρημα συνεχίζεται. Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων και “αποδείξεις” της επίσημης Χόχας με τις κατά καιρούς δηλώσεις του Πλουτή … του Φανούριου … του Στάνγκε. Αποστομώσετε μας ρε! Δεν ξέρουμε πως να  σας απαντήσουμε! Σαφώς και οι δηλώσεις των πιο πάνω, έχουν περισσότερη βαρύτητα από τις δηλώσεις των … Μουρίνιο, Φέργκιουνσον, Νεημάρ και τόσων άλλων  που μίλησαν για το ΑΠΟΕΛ με τα πιο κολακευτικά λόγια! … Εφταπλάσιο “budget”  λαλεί ο Χόχος … και οι μ@κίες συνεχίζονται … Διασύρουμε την Κύπρο στην Ευρώπη λαλούν! Ρε μα επαλαβώσετε τέλια? Ακούετε τι λαλείτε? Μα πίνετε ποτζήνο το νερό το χαλασμένο που έφερε ο Χριστόφκιας τότε με την “Ocean Tankers” τζαι επείραξε σας?  Ρε εγίνετε το περίγελο της Κύπρου και της Ευρώπης τζαι δεν αντρέπεστε τζαι μιλάτε? Δεν υπάρχει ομάδα  μέσα στην Ευρώπη που εν σας εβάφτισε! Τζήνη η κολυμβήθρα έγινε το δεύτερο σας σπίτι!

Το πρώτο εν το ερμάρι φυσικά … Φκαίνετε που το ερμάρι, ολόισια κολυμβήθρα … ερμάρι – κολυμβήθρα … εμάθετε τη διαδρομή πόξω τζαι νεκατωτά τζαι πάει τζαι πάει …Ο τηλεοπτικός φακός σας αφήνει για ακόμη μια φορά εκτεθειμένους. Σε ΤΙΠΟΤΑ από όσα ισχυρίζεστε δεν έχετε δίκαιο. Μόνο στη φάση με το πέναλτι που λανθασμένα δόθηκε εκτός περιοχής  … ΤΙΠΟΤΕ άλλο. Έτο εβαφτίσαμε σας για ακόμα μια φορά . Απλά, όμορφα, ΑΠΟΕΛίστικα. Είμαστε ο τατάς σας! Χωνέψετε το! Για να καταλάβετε ρε τι παναύρκα είσαστε, επαίζετουν το “ντερμπι” τζαι ο νους μας ήταν στο Αναγέννηση – Αεκ … ούτε καν ασχολούμασταν μαζί σας.

Εμιλούσαμε για τον Ολυμπιακό … εθκιαλέαμε προορισμούς, πιθανούς αντιπάλους, εφκάλαμε “selphies“, επίναμε φραπέ, ετρώαμε φιστούτζια … “Ου! Γκολ ο Βινίσιους ρε” …  Ρε ούτε καν πανηγυρίζουμε αμαν σας βάλουμε γκολ. Έπρεπε να έμπαινε τζαι τζήνη η τζεφαλιά του Βύντρα γ@τα να γελάσουμε παραπάνω. Εννοείται ότι ούτε “Ολε” εκάμαμε. Σιγά πο να κάμω “Όλε” επειδή έδερα τον Χόχο! Εφοηθήκετε ότι εν θα φκάλετε “μουχτάριες” με την τεσσάρα τζαι ενεργοποιήθηκε ο κομματικός μηχανισμός τζαι αρκέψετε τις πελλάρες πάλε? Σόρρυ, εξέχασα ότι το Ακέλ εν νεκατώνεται μέσα στην Χόχα. Αφού το 48 εφύετε επειδή το ΑΠΟΕΛ ήταν πολιτικοποιημένο τζαι είπετε να κάμετε την Χόχα  … την  “no politica“!Είσαστε μεάλα παναύρκα τελικά. Έξερα το αλλά τούτη τη φορά εξεπεράσετε τον εαυτό σας!

Υ.Γ … Καθισμένος στην Ανατολική, ο Δημήτρης δεν αντέχει άλλο με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Απλά βλέπει αποσβολωμένος το “ντέρμπι” όμως ο νους του ταξιδεύει  … Στα αυτιά του ηχεί η “Δραπετσώνα” και ένα δάκρυ κυλά στο μάγουλο του. Νιώθει την αδικία,  τον μόχθο του εργάτη και της ξενιτιάς … Είναι αδικημένος … φωνάζει, χτυπιέται … “Όφφσαητ ο Πιέρος ρεεεε! Ε κανεί ρε πόσην αδικία για την ομάδα της εργατιάς!” Σηκώνεται πάνω, φκαίνει που το γήπεδο μπαίνει με στο X5 τζαι γίνεται καπνός.

Να και οι πρόσφατες αποδείξεις….

apothixi_2apothixi_1apothixi_3

Πίκρης

Like
Share
Tweet