Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το ζητούμενο είναι 2Χ3

keep-calm-and-love-apoelΛόγο τον εορτών των Χριστουγέννων, θα έχουμε 2 παιχνίδια μέσα σε τέσσερις μέρες, δηλαδή, ούτε Champions League ή Europa League να παίζαμε. Εκεί θα είχαμε περισσότερες μέρες ξεκουράσεις. Εκεί στην Κ.Ο.Π. απλώς υπάρχουν, και όχι για να σκέπτονται. Αντί να βάλουν διπλή αγωνιστική κάποια εβδομάδα μετά τις γιορτές, που θα είναι και πιο ξεκούραστες οι ομάδες, τα έβαλαν τώρα χωρίς να υπάρχει και εύλογος λόγος. Εκεί που περιμέναμε να τελειώσουν οι ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, έχουμε ένα πιο δύσκολο πρόγραμμα να αντιμετωπίσουμε. Η ομάδα μας …

Καλείτε να δώσει δυο παιχνίδια με Πάφο και Αεκ, για το πρωτάθλημα, μέσα σε τέσσερις μέρες, Σάββατο 19/12 και Τρίτη 22/12 αντίστοιχα. Τα αγωνιστικά προβλήματα, με τραυματισμούς και τιμωρημένους, είναι δεδομένα, και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, να είναι ‘κρουσμένοι’ από τα πολλά παιχνίδια που έχουμε δώσει από τον Ιούλιο. Πρέπει όμως να βάλουν τα δυνατά τους και να υπερβάλουν εαυτούς, για να πάρουμε τους 6 βαθμούς και να κάνουμε Καλύτερα Χριστούγεννα εμείς και όλοι οι ομάδα μας.

Οι δυσκολίες αυτών των δυο παιχνιδιών είναι δεδομένες, και η ομάδα μας παίζει με την πλάτη στο τοίχο, ειδικά στο παιχνίδι με την Πάφο, γιατί δεν πρέπει να απομακρυνθούμε από την κορυφή. Πρέπει να μαζέψουμε όσες δυνάμεις μας έχουν απομείνει και να τις καταθέσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θέλουμε καλή εμφάνιση, θέλουμε μόνο τους βαθμούς, σ’αυτό το στάδιο που βρισκόμαστε. Σε κάποια παιχνίδια πρέπει να ξέρουμε ακριβός τι ζητάμε, και σ’αυτή την φάση του πρωταθλήματος, θέλουμε μόνο τους βαθμούς, γιατί αυτοί έχουν σημασία.

Εμείς είμαστε σίγουροι ότι ο προπονητής μας, κ. Κεσπάγια, θα βρει τους τρόπους να βγάλει από τους καταπονημένους ποδοσφαιριστές μας, το 100% των δυνάμεων τους, για να κερδίσουμε τα επόμενα 2 παιχνίδια. Εμείς, οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ, πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας, που δεν είναι άλλο που να βρισκόμαστε στο γήπεδο δίπλα στην ομάδα μας.

Συμπεριφορές όμως, όπως τις περασμένης αγωνιστικής, απαγορεύονται και να μην ξαναεπαναληφθούν. Έτσι συμπεριφορές, στοιχίζουν στην ομάδα μας, και είναι πολύ χειρότερες από τις άλλες που γίνονταν. Όσοι δεν αντέχουν, καλυτέρα να μην πηγαίνουν στο γήπεδο, και να έρχονται μόνο όσοι θα υποστηρίξουν την ομάδα μας για να τις δώσουν δύναμη.

Όσοι πραγματικά αγαπούν το ΑΠΟΕΛ και το έχουν σαν μέλος της οικογένειας τους, παρακαλούνται να είναι στο γήπεδο, για να δώσουμε όλοι το σύνθημα νίκης στους ποδοσφαιριστές μας.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

XmasPartyPosterBanner

Hitman

Like
Share
Tweet