Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Tον Μάη θα ξαναμιλήσουμε!

wegotyourbackΜετά απο την ξεκούραση των τελευταίων ημερών και το 2014 να φτάνει στο τέλος του σκεφτόμαστε πιο έντονα αλλά και πιο καθαρά τους στόχους της ομάδας μας για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά. Τα προβλήματα των τραυματισμών αλλά και η μέτρια απόδοση της ομάδας μας έφεραν μουρμούρα στον ΑΠΟΕΛίστα κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό. Με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του Πρόδρομου βάζω στο τραπέζι αυτή τη μουρμούρα και σκέφτομαι: Ως ένα σημείο τα παράπονα και η μουρμούρα…

γιατί δεν μας οδηγεί ΠΟΥΘΕΝΑ! Πρέπει να τα σταματήσουμε αυτά και να σκεφτούμε το καλό της ομάδας, πρέπει να αλλάξουμε διάθεση και ψυχολογία. Ο Πρόδρομος μετά απο ερώτημα του κερκιδα.νετ, απαντά για την κριτική, την μουρμούρα και τους προβληματισμούς των οπαδών μας: «Για πρώτη φορά η ομάδα στην ιστορία του το ΑΠΟΕΛ, μπαίνοντας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ διατηρεί την πρωτιά από την πρώτη αγωνιστική μέχρι την τελευταία και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Αυτοί που θέλουν να κρίνουν τον προπονητή, ας τον κρίνουν. Οπωσδήποτε κάποια προβλήματα υπάρχουν, όμως θα υπάρξει και η ανάλογη συνέχεια και τον Μάη θα ξαναμιλήσουμε. Αν θέλουμε να βγάλουμε τα μάτια μας ας τα βγάλουμε» 

ΟΧΙ! Δεν θα βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας! ΟΧΙ! Δεν θα κάνουμε την χάρη του αντιΑΠΟΕΛίστα να χαρεί! Θα παραμείνουμε δίπλα στην ομάδα και με καθαρό μυαλό, νέους ποδοσφαιρικούς στόχους για την επόμενη χρονια θα στηρίξουμε τους παίκτες για να κατακτήσουμε τους στόχους μας.

Το μόνο που προσωπικά ζητώ απο τους παίκτες είναι να έχουν υπομονή όπως έχουμε και εμείς. Ζητούμε ΟΛΟΙ οι ΑΠΟΕΛίστες απο τους παίκτες να συγκεντρωθούν στους στόχους της ομάδας έτσι να αρχίσουν να δένουν ξανα σαν ομάδα. Θα επανέλθουν και οι τραυματίες μας και πλέον όλοι και όλα θα μπούν σε μια ΤΕΛΙΚΗ ευθεία. Εκτός απο τους τραυματίες έχουμε παίκτες που είναι στα κάτω τους και σίγουρα όταν θα στροφάρουν…δεν θα μας πιάνει κανείς! Τζιμπούρ – Γκόμες – Τόμας – Στάθης – Εφραίμ θα επιστρέψουν και ποιός θα μας δεί τότε! Μέχρι τότε… εις το επανιδείν αδέρφια. ΣΤΗΡΙΞΗ στην ομάδα  και όλα θα γίνουν όπως παλιά. ΠΙΣΤΗ και ΥΠΟΜΟΝΗ! Επίσης, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΕΛίστικα σε όλους!

Αισιόδοξος ΑΠΟΕΛίστας

Like
Share
Tweet