Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τώρα είναι η σειρά μας!!!

BressancropΕδώ και αρκετές μέρες ακούμε τις μεταγραφές των άλλων ομάδων και αρχαΐσαμε να ανησυχούμε μήπως οι δικοί μας, διοικούντες και προπονητές, έπεσαν σε ‘κάποιο λάκκο’ και δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τις μετέγραφες που ήθελαν. Σίγουρα ο φίλαθλος κόσμος της Κύπρου, αρέσκεται σε μετάγραφες ‘αεροδρομίου’ ή αλλιώς τα λεγόμενα ‘κερασάκια’ για του υψώσει το ηθικό του και να τον κάνει να νιώθει σιγουριά για την πορεία της ομάδα του.  Έκαναν τις μετάγραφες τους, οι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες του νησιού μας, και τώρα έφτασε η σειρά μα να τους απαντήσουμε!!!

Η πρώτη απάντηση λέγετε Ρενεαν Μπρεσιαν, ένας βραζιλιανός, μέσο επιθετικός ποδοσφαιριστής με πλούσια καριέρα στο Ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χώρο, που θα δώσει ποιοτική ενίσχυση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Όπως δείχνουν τα πράγματα τώρα με αυτή την προσθήκη, ο ‘τρελάρας’ μας Τόμας Ντε Βινσεντι, θα αγωνίζεται στην επίθεση και θα είναι ο επιθετικός που περιμέναμε. Σίγουρα την τέχνη του γκολ, την ξέρει καλύτερα από την καθένα μας.

Τώρα περιμένουμε τις επόμενες δυο κινήσεις, της ομάδας μας, που θα είναι ποδοσφαιριστές 11αδατη, για να μπορέσουμε να κάνουμε το μεγάλο βήμα για να μπούμε στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος, και δεν εξαρτάτε μόνο από εμάς, αλλά και από μια καλή κλήρωση. Μπορεί η μεταγραφική κινήσει που θα κάνουμε να είναι μόνο μια, και να είναι για τον αριστερό μπακ, γιατί κάτι μας λέει ότι η μεταγραφή για τον επιθετικό μπορεί να μην γίνει τώρα αλλά τον Αύγουστο. Μπορεί ο Καβεγκολ, υπό κάποιες προϋποθέσεις να εγγραφεί ξανά στο ρόστερ της ομάδας μας. Σίγουρα θα περιμένουμε μέχρι τέλους την περίπτωση Γιαννιωτα, και αναλόγως θα πράξουμε.

Δεν θα γίνουν μετάγραφες, εκεί που θέλει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, ή εκεί που θέλουν οι προπονητές της ‘κερκίδας’, αλλά εκεί που πιστεύει ο προπονητής μας, κ. Κρίστιασεν. Το ότι η μεταγραφή του Μπρεσιαν, ξίνισε κάποιου από εμάς, δείχνει, ότι ακόμη δεν έχουμε βάλει μυαλό, και ξεκινούμε την γνωστή ΑΠΟΕΛΙΣΤΙΚΗ μουρμούρα. Καθρέφτης όλων είναι το γήπεδο, και η δική μας η δουλειά είναι, να στηρίζουμε την ομάδα μας, τους ποδοσφαιριστές μας, τους προπονητές μας και τους διοικούντες μας. Κανένας δεν είναι αλάνθαστος, κανένας δεν πρέπει να μηδενίζει τα πάντα.

Έφτασε η στιγμή που όλοι εμείς πρέπει να στηρίξουμε, πραγματικά, το σωματείο μας, και την ομάδα μας. Να αλλάξουμε και εμείς επιτέλους επίπεδο συμπεριφοράς και κριτικής. Δεν είμαστε οι γνώστες των πάντων. Είμαστε απλός, τυχεροί, που έτυχε η ομάδα μας, να αγωνίζεται με ποδοσφαιρικά μεγαθήρια, και να ζήσουμε από κοντά την μαγεία του ποδοσφαίρου. Σίγουρα θέλουμε να την ξαναζήσουμε, και γι’ αυτό είμαστε τόσο απαιτητικοί, αλλά μπορεί κάποτε αυτή η απαίτηση μας, να φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Να συσπειρωθούμε όλοι δίπλα από την ομάδα μας, και να εφαρμόσουμε το δικό μας ρητό ‘ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ, που όταν το φιλοσοφήσουμε, θα μας δείξει τον σωστό δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ CHAMPIONS LEAGUE

Hitman

Like
Share
Tweet