Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τώρα είναι η σειρά σου

Το πρωτάθλημα ξαναρχίζει αυτό το Σαββατοκύριακο, με την ομαδα μας, από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε να έχει 5 νέους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της. Οι τέσσερις από αυτούς είναι για την μέσο-αμυντική γραμμή μας, που τόσο πολύ πονούσε και  υστερούσε από ποιότητα.

Έχουμε κάνει τις πιο πολλές μετάγραφες σε μια περίοδο τα τελευταία 10 χρόνια και αυτός λέει πολλά για την ποδοσφαιρική κατάσταση που βρίσκετε η ομαδα μας. Παλιά η εθνική μας ομαδα, αποτελείτο με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές μας. Εψές δεν είχαμε κανένα!!!

Τώρα, έφτασε η σειρά του προπονητή μας, κ. Μαρίνου Ουζουνίδη, να κάνει αυτούς τους ποδοσφαιριστές, ομαδα και να παίξουν καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Με τους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ μας, ο προπονητής μας, μέχρι να γίνουν τα πιο πάνω, πρέπει να βρει τον τρόπο να παίρνει την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ήδη έχουμε χάσει σημαντικό έδαφος και πρέπει να ξεκινήσουμε να κερδίζουμε για να πάρει η ομαδα και ο κόσμος μας, τα πάνω τους.

Σίγουρα ο προπονητής μας, θέλει τον χρόνο του για να κάνει αυτά που χρειάζονται, αλλά δυστυχώς χρόνος δεν υπάρχει. Η ομαδα μας, έχει σημαντικότατες υποχρεώσεις, Ευρωπαϊκές, που δεν επιτρέπουν στον κ. Ουζουνίδη, να έχει περισσότερο χρόνο για να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές τους.

Τώρα, κ. Ουζουνίδη, πρέπει να δείξεις/αποδείξεις από τι μέταλλο είσαι φτιαγμένος, εάν μπορείς να ‘κουμαντάρεις’ όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές και εάν μπορείς να τους επιβάλεις πρώτα από όλα πειθαρχεία.

Δεν επιτρέπετε να βλέπουμε αυτά που είδαμε, στον αγωνιστικό χώρο, στα πρώτα τρία παιχνίδια της ομάδας μας. Να βλέπουμε μια ομαδα, απειθάρχητη, χωρίς πλάνο και ένα προπονητή που να μην μπορει να αλλαξει την κακή εικόνα τις ομάδας μας. Είναι ανεπίτρεπτων και σε εκθέτουν.

Τώρα είναι η στιγμή, που πρέπει να τους εξηγήσεις ποσό βαριά είναι η φανέλα του ΑΠΟΕΛ, μιας και το ξέρεις από πρώτο χέρι, και τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο για να είναι ο απαιτητικός κόσμος της ομάδας μας ευχαριστημένος.

Εσύ τώρα με την σειρά σου, έχεις όλη την ευθύνη να κάνεις αυτούς τους ποδοσφαιριστές να παίζουν πειθαρχημένα, με τακτική, πλάνο αλλά πάνω από όλα με πάθος για την ομαδα μας.

Δεν υπάρχουν άλλες πλέων δικαιολογίες ή παράπονα ή μουρμουρητά στο πάγκο. Ήδη τα μουρμουρητά των ΑΠΟΕΛιστων έχουν ξεκινήσει και πρέπει να βρεις άμεσα τον τρόπο να τα σταματήσει, αλλιώς ….

Απόδειξε τι μπορείς να κάνεις και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα σταθεί διπλά σου να σε βοηθήσει.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet