Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τώρα, πάμε για μετάγραφες ουσίας.

metagrafesΜέχρι τώρα η διοίκηση μας, ανακοίνωσε τρεις νέους ποδοσφαιριστές. Τον επιθετικό Μίκαελ Ποτέ, τον κεντρικό αμυντικό Ρουεδα, και τον τερματοφύλακα Ρομο. Μπορεί οι δυο πρώτοι ποδοσφαιριστές, να είναι αναγνωσμένης αξίας για τα κυπριακά δεδομένα, άλλα δεν φτάνει μόνο αυτό ρόστερ της ομάδα μας, για να μπορέσουμε να την κάνουμε καλύτερη. Χρειαζόμαστε ακόμη 3-4 ποδοσφαιριστές ποιότητας, για να μπορέσουμε να είμαστε καλύτεροι και να κάνουμε το βήμα παραπάνω.

Δεν χρειάζεται να κάνουμε 7-8 μεταγραφές ξένων ή κοινοτικών ποδοσφαιριστών, για να τους εντάξουμε στο ρόστερ της ομάδας μας. Τα λεφτά που θα δαπανηθούν για 7-8 μεταγραφές ξένων, καλύτερα να δοθούν σε 3-4 παιχταράδες που θα κάνουν πραγματικά την διαφορά. Έτσι, οι υπόλοιπες θέσεις να συμπληρωθούν από νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες μας και από την κυπριακή αγορά.

Με αυτό τον τρόπο θα αναδείξουμε, και άλλους σαν τον Πιέρο, Ιωάννου και Αρτυματά. Θα είναι η επόμενη ραχοκοκαλιά και επένδυση του ΑΠΟΕΛ. Φτάνει πλέον να σπαταλούμε τα λεφτά μας και να αγνοούμε τα δικά μας παιδιά. Τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά για ποδοσφαιριστές γλάστρες που ήρθαν σαν επένδυση στην ομάδα μας και έφυγαν χωρίς καν να ακουμπήσουν την μπάλα. Αυτά τα ρεζιλίκια, πρέπει κάποτε να σταματήσουν. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Κάντε μεταγραφές ουσίας που είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε και δείξετε έμπρακτα, ότι στηρίζετε την δουλειά που γίνεται από της ακαδημίες μας. Από την στιγμή που ένα πολύ μεγάλο ποσό του προϋπολογισμού,που έχει η εταιρεία ΑΠΟΕΛ, δίνεται στις ακαδημίες μας, καιρός είναι να αρχίσουν αυτά τα λεφτά να αποσβένονται. Μόνο έτσι θα δείξει έμπρακτα η διοίκηση μας ότι δεν ξοδεύει λεφτά χαμένα στις ακαδημίες μας, άλλα ότι τις στηρίζει πραγματικά.

Περιμένουμε από την διοίκηση μας να κάνει τα αυτονόητα για την ομάδα μας και δείξει ότι δεν μένει μόνο στα λογία, άλλα προχωρά στις πράξεις και δείχνει εμπιστοσύνη, σε όλα αυτά τα παιδιά που είναι γεμάτα με όνειρα για την ομάδα τους.

Επίσης περιμένουμε από την διοίκηση μας να αποδείξει ότι, μαθαίνει από τα λάθη της και δεν τα επαναλαμβάνει. Εάν συνεχίσει να τα επαναλαμβάνει, τότε σημαίνει ότι τα κάνει σκόπιμα.

Περιμένουμε μεταγραφές ουσίας και από τα λογία να περάσουμε στις πράξεις.

ΑΠΟΕΛ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Hitman

Like
Share
Tweet