Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τώρα συσπειρωνόμαστε

ApoelShowΑύριο ξεκινά το νέο πρωτάθλημα για την χρονιά 2015-16 που είναι ο βασικότατος στόχος της χρόνιας για την ομάδα μας. Παίζουμε με τον Ερμή εκτός έδρας και όπως όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος πρέπει να κερδιθούν, επειδή είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και η ιστορία μας το επιβάλει. Σίγουρα κανένας δεν μπορεί να βγάλει το από το μυαλό του το μεγαλύτερο παιχνίδι της φετινής χρονιάς που θα γίνει την Τετάρτη 26/08/2015 ώρα 21:45 στο Γ.Σ.Π. με την Αστάνα για τα play off των ομιλών του Champions League. Κανένας από εμάς δεν …

Μπορεί να το ξεχάσει γιατί τα ωφελήματα αυτού του παιχνιδιού, εάν προκριθούμε, θα είναι τεράστια. Πρέπει πρώτα όμως εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ να συσπειρωθούμε, να αφήσουμε την μουρμούρα, την γκρίνια και τις προπονητικές μας ικανότητες στο περιθώριο και εάν πραγματικά θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα μας, υπάρχει μόνο ένας τρόπος!!! Να συσπειρωθούμε και να αγκαλιάσουμε την ομάδα μας και τους ποδοσφαιριστές μας. Πρέπει όλα τα προβλήματα τα αγωνιστικά που υπάρχουν να ξεχαστούν, να πορώσουμε τους ποδοσφαιριστές μας και με την συμπαράσταση όλων μας να επιτύχουμε αυτά που θέλουμε, που δεν είναι άλλο από τις νίκες και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Το πάθος μας, η αγάπης μας και η στήριξη μας προς την ομάδας μας είναι το μόνο ουσιαστικό πράγμα που μπορούμε εμείς οι οπαδοί να πράξουμε και να φέρει άμεσα αποτελέσματα στο γήπεδο. Με την μουρμούρα μας, την απαισιοδοξία μας και τα μηδενιστικά μας σχόλια, δεν μπορούμε να κάνουμε το βήμα παρακάτω. Αυτή την στιγμή προέχει η συσπειρώσει και η ασπίδα προστασίας που πρέπει να περιβάλουμε την ομάδα μας για να επιτύχουμε τον στόχο μας.

Όλοι μας πρέπει να πάμε γήπεδο, γιατί το γήπεδο πρέπει να σύεται και το ηφαίστειο πρέπει να εκραγεί και η λαβα του να κάψει όσους βρίσκονται απέναντι μας για να επιτύχουμε το στόχο μας. Αυτό πρέπει να κάνουμε και αυτό θα κάνουμε! Η ενότητα και η συσπειρώση επιβάλεται άμεσα, προτού είναι αργά. Να είστε όλοι σίγουροι ότι εάν τα κάνουμε αυτά και τραγουδάμε για 90-120 λεπτά, η πρόκριση θα έρθει. Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και μπορούμε  να κάνουμε τα πάντα για την ομάδα μας.

ΑΠΟΕΛ ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet