Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τώρα το αεκακι (Βίντεο)

Νικήσαμε έστω και δύσκολα την ομόνοια που προηγήθηκε κόντρα στην ροή του παιχνιδιού γιατί πληρώνουμε το τίμημα που δεν έχουμε επιθετικό που να τελειώνει τις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Είχαμε σε πολύ καλή μέρα τους Ντε Βινσέντι και Γιαννιώτα, και με την προσπάθεια όλων των υπολοίπων κάναμε την μεγάλη ανατροπή και εξακολουθούμε να οδηγούμε την κούρσα για τον φετινό τίτλο. Η μοναδική μας αντίπαλος είναι η ομάδα της Λάρνακας, που δείχνει να έχει ένα κάλο σύνολο και είναι η μονή ομάδα που δεν έχουμε κερδίσει φέτος. Θα την αντιμετωπίσουμε στην ερχόμενη Κυριακή 20/03/2016 και ώρα 18:00 στο γήπεδο της για συμπληρώσουμε το καρέ των νικών και να μείνουμε η μονή διεκδικήτρια ομάδα για το πρωτάθλημα. Με νίκη γινόμαστε το απόλυτο αφεντικό και τότε όλοι θα βάλουν την γλώσσα τους μέσα στο στόμα τους γιατί πολλοί την περνούν περίπατο εδώ και καιρό και πιπιλούν το ίδιο γλειφιτζούρι. Τα ψέματα έχουν τελειώσει και την άλλη Κυριακή θα έχουμε γιορτή!!!

Υ.Γ.1 : Μια συμβουλή προς τον Πίερο. Άρπαξε την μεγάλη ευκαιρία που σου δίνεται γιατί μετά θα το μετανιώσεις.

Υ.Γ.2: Δεν ασχοληθήκαμε με τους ομονοιάτες και της δηλώσεις τους γιατί και οι ίδιοι οι οπαδοί τους, τους πέρανε χαμπάρι. Δεν μασάνε πια! Μπεεεε

Υ.Γ.3:  Ο κλαμένος προπονητής της αεκ την άλλη Κυριακή, θα μάθει να μην βγάζει την γλώσσα του περίπατο και να αφήνει υπονοούμενα. Θα την καταπιεί και θα του σταθεί!

Like
Share
Tweet