Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τώρα διασκεδάζουμε!!! (στιγμιότυπα παιχνιδιού)

Η ομάδα μας έχει κλείσει την χρονολογική χρονιά 2018 με νίκη και ετοιμαζόμαστε για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, για να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας. Μπορεί να άρχισε η χρονιά πολύ νωθρά, αλλά με τον ερχομό του νέο μας προπονητή, κ. Παουλο Τραμενζανι, τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.

Τώρα νιώθουμε σιγουριά και εμπιστοσύνη για την ομάδα μας και δεν μας φοβίζει τίποτα. Αυτή την μεγάλη μας σιγουριά που εκπέμπουμε, έχει γεμίσει τους αντίπαλους μας, με πάρα πολλή άγχος και ψυχολογικά, και τους έχει μαυρίσει τις γιορτές τους. Δεν φταίμε εμείς, αλλά οι ίδιοι οι ευκταίο τους, που στοχεύουν σε απραγματοποίητους στόχου και βάζουν τρελές ιδές στους φίλαθλους τους.

Εμείς, το Fan Club APOEL PARTIDARIOS, θα διασκεδάσουμε με την ψυχή μας, με ζωντανή μουσική, την Παρασκευή 28/12/2018, ώρα 20:30, στο Fan Club μας στο Παλαιομέτοχο και όσοι επιθυμούν να ξεφαντώσουν ΑΠΟΕΛιστικα, μπορούν να μας τηλεφωνήσουν στον 97807858 για να κρατήσουν θέση.

Θέλουμε να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, υγεία, χαρά και ευτυχία σε εσάς και στις οικογένειες σας.

Επίσης θέλουν να σας υπενθυμίσουμε και να παρακαλέσουμε, ότι εάν θα οδηγήσετε, ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ, γιατί κάποιοι σας περιμένουν στο σπίτι και στο γήπεδο.

Ο ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ

ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ ΘΑ ΖΕΙ

Hitman

 

Υ.Γ. Είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που η αντίπαλος ομάδα της πιο ‘καθαρής’ ομάδας του νησιού που έχει σφοδρά παράπονα. Ρεεεεε καρνάβαλοι, τι κάνετε και σας κακολογούν!!!!

Μίαου……………….ο σωφρονάκης, ο φανουράκης και το κιρζούδι……………μίαου…….

Like
Share
Tweet