Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Την Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014!

Picture1Το ΑΠΟΕΛ μας είναι και πάλι αντιμέτωπο με την χρυσή του ιστορία. Μια ιστορία που θέλουμε να συνεχίζεται να γράφεται κάθε χρόνο, με το ίδιο χρώμα: ΧΡΥΣΟ!!! Την Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 στην έδρα μας, αντιμετωπίζουμε το μοναδικό εμπόδιο που μας αποτρεπεί την είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογική διοργάνωσης ανα το παγκόσμιο. Την Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 στην έδρα μας, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε και πάλι την Ευρώπη να παραμιλά, και μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαιρου να λένε τα υπέροχα αυτά 5 γράμματα: ΑΠΟΕΛ…

Την Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 στην έδρα μας, θα πρέπει όλοι μαζι να κάνουμε το γήπεδο να μοιάζει με ηφαίστειο έτοιμο προς έκρηξη.

Την Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 στην έδρα μας, η ώρα 21:45 θα ακούμε τον υπέροχο αυτό ύμνο του Champions League μαζί με το σεντόνι και τον ΥΜΝΟ μας ΨΗΛΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ γιατί το ΑΠΟΕΛ μας χρόνο με το χρόνο φτάνει όλο πιο ψηλότερα.

Την Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 στην έδρα μας, δίνουμε όλοι ραντεβού στο Γ.Σ.Π. για να φωνάξουμε ξανά το απίστευτο εκείνο σύνθημα: « Θρύλε που το πάς τρέλλανες και ‘μας θα πάθω συγκοπή με το ΑΠΟΕΛί, Πρωτάθλημα και Champions League».

Την Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 στην έδρα μας, σπρώχνουμε τους παικταράδες μας στην νίκη και στο καθάρισμα του παιχνιδιού από τον πρώτο ημίχρονο.

Την Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 στην έδρα μας, και ώρα 23:45 θα τραγουδήσουμε όλοι το γνωστό εκείνο άσμα: « Και το βράδυ, το βραδάκι όταν θα ‘χουμε πια προκριθεί, ολη η πόλη θα καεί γιατί είμαστε όλοι τρελλοί»

Την Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 στην έδρα μας, τα μεσάνυχτα θα ανυπομονούμε να έρθει η Παρασκευή για να μάθουμε τους αντιπάλους μας στα γκρούπ της διοργάνωσης.

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Like
Share
Tweet