Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θα μας αποστομώσει;

tzimpourolympiak-1309Όπως είχατε διαβάσει και παλιά απο τον λογαριασμό μας στο facebook αλλά και απο τις διάφορες αναφορές μας, έρχεται τελικά ο Τζιμπούρ στην ομάδα μας. Ήταν το ΜΠΑΜ που σας αναφέραμε. Θα έρθει στο νησί σε μερικές ώρες και θα περάσει απο εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις. Θα πέσουν οι υπογραφές και είναι θέμα χρόνου να πάρουμε το sms απο την εταιρεία. Η σελίδα μας πρόσφατα έκανε ένα γκάλοπ κατα πόσο οι οπαδοί μας θα ήθελαν τον Τζιμπούρ να αγωνίζεται στην ομάδα μας. Σε ένα σύνολο 144 ψήφων, οι περισσότεροι (76) ήταν αρνητικοί στο να μετακομίσει ο παίκτης στον Αρχάγγελο…

Θα είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα μας; Θα είναι ο παίκτης που θα κλείσει τα στόματα των οπαδών μας; Εδώ και καιρό ψάχναμε τον επιθετικό-KILLER που θα μπορέσει να έχει το ΕΥΚΟΛΟ γκόλ στην ομάδα μας. Θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους ο παίκτης και θα βοηθήσει την ομάδα στις Ευρωπαϊκές αλλά και εγχώριες διοργανώσεις μας; Πολλά τα ερωτήματα και θα έρθουν με την πάροδο του χρόνου.

Αυτά που ακούσαμε για το παρελθόν του παίκτη δεν ήταν και τα καλύτερα. Οι καυγάδες που γίνονταν στα αποδυτήρια των προηγούμενων του ομάδων και γενικά ο άστατος χαρακτήρας του είναι κάτι που δεν αρμόζει σε ΚΑΝΕΝΑΝ παίκτη στον ΑΠΟΕΛ.

Είναι έτοιμος ο Δώνης να τον φέρει στα μέτρα του; Εξάλλου ο ίδιος τον ήθελε στην ομάδα εδώ και καιρό! Θέλουμε να πιστεύουμε οτι  γνωρίζει και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις ιδιοτροπίες του παίκτη.

Σαν ΑΠΟΕΛίστες δεν δεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές απο κανένα παίκτη ή παράγοντα στον Αρχάγγελο. Απλά πιστεύουμε στις δυνατότητες του παίκτη και αναμένουμε το καλύτερο απο τον ίδιο. Καθρέπτης το γήπεδο και κριτής φυσικά ο ΑΠΟΕΛίστας.

ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ!

 

Like
Share
Tweet