Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ούρκο Πάρτο, ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ!!!

parto_partidariosΑκόμη ένας τεράστιος τερματοφύλακας της ομάδας μας, ο Ουρκο Παρτο, φεύγει από την ΑΠΟΕΛιστικη οικογένεια μας. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο αυτά έχει και είναι δύσκολο όταν φτάσει η στιγμή του αποχωρισμού. Είναι η μοίρα του εκάστοτε ποδοσφαιριστή, να τελειώνει κάτι πολύ ωραίο, μαγικό.

Το όνομα του κέρβερου, Ουρκο Παρτο, θα είναι πάντα συνδεδεμένο, με την σύγχρονη ιστορία της ομάδας μας. Είναι ένας τερματοφύλακας, που άφησε την σφραγίδα του, στο ΑΠΟΕΛ, και στις μεγάλες του επιτυχίες των τελευταίων ετών. Πανηγύρισε με τον ΑΠΟΕΛ 5 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα και ένα Super Cup ενώ αγωνίστηκε και 5 φορές σε ευρωπαϊκούς ομίλους (2 UEFA Champions League και 3 UEFA Europa League). Ο κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, θα ζήλευε αυτή την καριέρα που έκανε ο Παρτο στην ομάδα μας.

Ήρθε στην ομάδα μας, την τελευταία στιγμή τις 31/08/2011 και έφυγε 31/08/2017 το βράδι. Ο Παρτο, είναι από τους ποδοσφαιριστές που αγαπήθηκε πολύ από τους ΑΠΟΕΛιστες, αλλά και ο ίδιος, αγάπησε πολύ το ΑΠΟΕΛ και τον κόσμο του.

Τολμούμε να πούμε ότι ο Ουρκο, ήταν μονός ποδοσφαιριστής, που αδικήθηκε, από τον Κριστιασεν, την περσινή σεζόν, παρόλο που η ομάδα μας, έδωσε πάρα πολλά παιχνίδια, σε Κύπρο και Ευρώπη, τον είχε αδικαιολόγητα στην ναφθαλίνη, χωρίς κανένας να γνωρίζει τον λόγο. Όπως όλοι γνωρίζουν, τουλάχιστο, αυτοί που έπαιξαν ποδόσφαιρο, ο πάγκος φθείρει και τον καλύτερο ποδοσφαιριστή. Κάπου εκεί, αλλάξαν και τα δεδομένα, για τον Ουρκο.

Εμείς θέλουμε να το ευχαριστήσουμε, από τα βάθη της καρδιάς μας, για όλα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα μας, και να ξέρει ότι στην Κύπρο θα έχει παντοτινούς φίλους. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ ΓΙΓΑΝΤΑ. Σου ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία και ευτυχία.

ΟΥΡΚΟ ΠΑΡΤΟ ΟΕ ΟΕ ΟΕ

Hitman

Like
Share
Tweet