Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βάλτε ένα τέλος …

apoelfansΒρισκόμαστε στην τελευταία φάση του πρωταθλήματος, βρισκόμαστε στα play offs και η ομάδα μας είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Είμαστε τόσο κοντά και τόσο μακριά από την κατάκτηση του 4ου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Επιτέλους βαλτέ ένα τέλος, στις αδικαιολόγητες, δικαιολογίες και ελατέ όλοι στο γήπεδο να στηρίξουμε την ομάδα μας, σ’αυτή την τελευταία και σημαντική φάση του πρωταθλήματος. Πρέπει όλοι μας, να ιδρώσουμε, για να πάρουμε αυτό που θέλουμε και αυτό που δικαιούμαστε. Ο δρόμος προς τον τίτλο δεν είναι στρωμένος από ροδοπέταλα, αλλά με πάρα πολλά εμπόδια και αγκάθια, που στρώνουν οι άλλοι για εμάς. Καμία …

Φτηνή αίτια, δεν είναι δικαιολογία για κανένα ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ, να μην βρίσκετε στα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα μας, Ξεχάστε, γάμους, αρραβώνες, βαπτίσια και ότι άλλο προβάλλετε μπροστά μας, για να γίνεται αίτια να μην πάμε γήπεδο. Αφήστε τα όλα στην πάντα και αγκαλιάστε τους ποδοσφαιριστές μας, και την ομάδα μας τώρα που μας χρειάζονται περισσότερο.

Έφτασε επιτέλους η ώρα, να γεμίσουμε τα γήπεδα και καταλάβουν όλοι τους, την δυναμική που κουβαλάει η ομάδα μας, με τους οπαδούς της στο πλευρό της. Όλοι πάμε γήπεδο, αρχής γενομένου, με το αυριανό μας, παιχνίδι, Σάββατο 12/03/2016 και ώρα 18:00, με την ομόνοια στο Γ.Σ.Π. Όλοι να είμαστε εκεί, για να παλέψουμε και να κερδίσουμε όλοι μας, ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η ομάδα μας και οι ποδοσφαιριστές μας, έδειξαν τον τελευταίο καιρό, ότι αξίζουν να παίζουν με γεμάτες κερκίδες και εμείς πρέπει να τους ανταποδώσουμε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν για να βρίσκονται στην πρώτη θέση και να είμαστε το πρώτο φαβορί για τον φετινό τίτλο. Όλοι μας με μια εκκωφαντική φωνή, να δώσουμε το σύνθημα νίκης και εμπιστοσύνη στην ομάδα μας.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet