Βάλτο, για να αρχίσουμε το γλέντι

nte_vinsentiΤο 1-2 υπέρ των Νορβηγών, στο 1ο μεταξύ μας παιχνίδι, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, δίνει το δικαίωμα στην ομάδα μας, με ένα γκολ και μηδέν παθητικό (1-0) στην έδρα μας, να πάρουμε την πρόκριση. Δεν χρειάζεται καμία βιασύνη, κανένα άγχος, γιατί μόνο ένα γκολ χρειαζόμαστε. Δεν παίζει καμία σημασία, σε πιο λεπτό θα βάλουμε αυτό το γκολ. Ακούμε δεξιά και αριστερά, να λένε ότι χρειαζόμαστε ένα γρήγορο γκολ, εμείς διαφωνούμε. Εμείς λέμε ότι χρειαζόμαστε ένα γκολ και μηδέν παθητικό, και στο 90’ να βάλουμε δεν μας χαλάει καθόλου, φτάνει να μπει. Το ποιος, και πως θα βάλει το γκολ, δεν μας απασχολεί καθόλου, ας είναι και αυτογκόλ. Εμείς να προκριθούμε θέλουμε. Αλλά, ο συνήθεις …

Ύποπτος, των τελευταίων ετών που βάζει γκολ στα ευρωπαϊκά μας παιχνίδι, δεν είναι άλλος από το ‘τρελάρα’, Τόμας Ντε Βινσεντι. Ελπίζουμε και ευχόμαστε, ότι και αυτή την φορά θα το κάνεις και θα αρχίσουμε το γλέντι!!! Ένα σύνθημα που έχουν οι οπαδοί μας, γι’ αυτό το ποδοσφαιριστή, «Γ@μ@ τους να αρχίσουμε το γλέντι, Ντε Βινεντι, Ντε Βινσεεεντι…». Έτσι πρέπει να κάνει και αυτή την Τρίτη, ο παιχταράς μας, και εμείς θα βρεθούμε στους 7 ουρανούς και πάλι. Αυτά τα παιχνίδια είναι κομμένα και ραμμένα στο μέτρα του, και τα ζει πιο έντονα από κάθε άλλο παιχνίδι.

Ελπίζουμε όλα να κυλίσουνε καλά, για την ομάδα μας, και τους ποδοσφαιριστές μας και να πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση. Ας ελπίσουμε ότι η μεγάλη ευκαιρία, που έχασε ο Ντε Καμαρκο, για να κάνει το 2-2 δεν θα μας στοιχίσει. Κάτι παρόμοιο χάσαμε και στο περσινό μας, παιχνίδι  με την Αστανα, ο Αστιθ για να κάνει το 1-1, και εδώ στο Γ.Σ.Π. δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Ας ελπίσουμε ότι αυτή ήταν μια κακή παρένθεση, και όλα θα κυλίσουν ευνοϊκά για την ομάδα μας, όπως έγινε με την Κομπεχαγι (0-1), Βισλα (0-1), Αλμπροοκ (1-1) και Μιτζιλαντ (2-1).

Το Γ.Σ.Π. την Τρίτη 02/08/2016 και ώρα 20:00 πρέπει να είναι καμίνι. Πρέπει να έχει πάνω από 16,000+ τρελούς ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ Πορτοκαλί, για να μας νιώσουν οι ποδοσφαιριστές μας ότι είμαστε δίπλα του και θα τους σπρώξουμε προ την πρόκριση, και ακριβός το αντίθετο, να πάθουν οι ποδοσφαιριστές της Ροζερμπορκ, να πάρουν την αίσθηση ότι θα τους χιμήξουμε για να τους κατασπαράξουμε. Αυτή πρέπει να είναι η ατμόσφαιρα του γηπέδου την Τρίτη. Να έχουμε πολλή υπομονή, να στηρίζουμε σε όλο το ενενηντάλεπτο τους ποδοσφαιριστές μας, και πάντα να έχουμε πίστη σαυτούς και δεν θα μας απογοητεύσουν. Όταν με το καλό, θα μπει το γκολ, θα αρχίσουμε το γλέντι, και θα γίνει της π@τ@ν@ς.

 ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Hitman

Like
Share
Tweet