Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βάλτον να πνάσουμε…

image1Το παιχνίδι στο κοτέτσι ανήκει στο παρελθόν με αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Σε ένα 90′ όπου η ομάδα μας βρήκε ευκαιρίες για να σκοράρει, καταφέραμε και πάλι να χάσουμε βαθμούς. Μου δημιουργείται η απορία σχετικά με ένα ποδοσφαιριστή μας. Διαθέτουμε στο δυναμικό μας τα 2 πιο γρήγορα φτερά του κυπριακού πρωταθλήματος και χρησιμοποιούμε μονάχα το ένα και ο λόγος είναι άγνωστος. Ο Τ.Κ. επιμένει να χρησιμοποιεί συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ο οποίος φαίνεται ότι “βαριέται” να σκοραριστεί. Αρνείται να συμμετάσχει στο 100% με αποτέλεσμα η ομάδα μας σε πολλά στάδια του αγώνα να αγωνίζεται με παίκτη “λιγότερο”

Κύριε προπονητή, ο Στάθης Αλωνεύτης τί ρόλο ακριβώς έχει στον Αρχάγγελο; Δεν μπορούσες να τον ρίξεις στο παιχνίδι στην θέση του Βάντερ και να κρατήσεις Ορλάντι μέσα από την στιγμή που ήσουν η ομάδα που κυνηγούσες το γκολ; Από την αρχή του πρωταθλήματος ο κόσμος ζητά τον Αλωνεύτη αλλά Αλωνεύτης που;

Εάν δεν έχει θέση στο ρόστερ μας, σας παρακαλώ δώστε τον δανεικό ή μεταγραφή σε άλλη ομάδα γιατί είναι κρίμα να καταστραφεί το ταλέντο του. Εάν όμως τον έχεις στα υπόψιν σου για να τον ξεκινήσεις 11άδα ή ακόμη και να τον έχεις αλλαγή σε κάποιο “μελλοντικό” παιχνίδι κράτα τον.

Δεν είμαι οπαδός ο οποίος γράφει κριτικές για την ομάδα μας, αλλά ο κόμπος έφτασε στο κτένι και η ομάδα αυτή είναι κρίμα να κάνει τέτοιες εμφανίσεις.

Ζητάω την μεγιστοποίηση της βελτίωσης της ομάδας μου όχι μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά επίσης και για το Γιουρόπα. Βρισκόμαστε σε πολύ βατό όμιλο και μετά την νίκη μας στην πρεμιέρα, ο κόσμος θα ζητήσει την πρόκριση.

Διορθώστε τα ασήμαντα μας λάθη γιατί ο Θρύλος ένας είναι και πάντα πρέπει να αγωνίζεται όπως αρμόζει στο όνομα του.

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Like
Share
Tweet