Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Vikings εσείς, ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς

Spartiates_finishΤην Τετάρτη 27/07/2016 και ώρα 20:15 (τοπική), η ομάδα μας, θα αγωνιστεί με την Ροζερπορκ Νορβηγίας, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League στην χωρά των Vikings, την Νορβηγία.  Δεν θα είναι καθόλου εύκολη η αποστολή μας, στην Νορβηγία, αλλά η ομάδα μας, και οι ποδοσφαιριστές μας, καλούνται να παίξουν με την ψυχή του Έλληνα, για να φέρουν πίσω ένα καλό αποτέλεσμα. Η Ροζερπορκ είναι πιο έτοιμη, σαν ομάδα, λόγο του ότι ήδη βρίσκονται στα μισά του πρωταθλήματος τους, αλλά αυτό μπορεί να λειτουργήσει και ενάντιων τους, γιατί μπορεί να είναι κουρασμένοι. Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίσαμε ομάδες των Σκανδιναβικών χωρών, και σε όλες τις αναμετρήσεις, εμείς πήραμε την πρόκριση. Αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι, και όλες οι ‘μάχες’ για την πρόκριση θα δοθούν μέσα στο γήπεδο.

Αυτοί έχουν να λένε, για τους, πρόγονους τους, τους Vikings, και για τα κατορθώματα τους, εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτα παραπάνω, γιατί όλοι γνωρίζουν πως πολεμάνε οι Έλληνες. Εμείς θα δώσουμε τα άπαντα των δυνάμεων μας, για να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση μέσα στην Λευκωσία και στο Γ.Σ.Π. Οι εμπειρίες που κουβαλάμε, από ευρωπαϊκούς αγώνες είναι πάρα πολλές, έχουμε ποδοσφαιριστές κλάσης, που μπορούν να κάνουν την ζημιά ανά πάσα στιγμή.

Σίγουρα η ομάδα μας, θα έχει περισσότερες επιλογές, στην 18αδα της, και πρώτο και καλύτερο τον Ελληναρά, Γιάννη Γιαννιώτα, που μπορεί να τους κάνει την ζημιά, με την εκρηκτική ταχύτητα του και το πείσμα του. Θα υπάρχουν επίσης οι επιλογές, των Μπρεσια, Ορλαντι και Ντε Καμαργκο, που μπορούν να δώσουν λύσεις στον προπονητή μας, και στο πλάνο που θέλει να εφαρμόσει.

Η τεχνική μας ηγεσία, και οι ποδοσφαιριστές μας, γνωρίζουν πως πρέπει να προσεγγίσουν το παιχνίδι, και δεν θα πέσουν στην παγίδα του αντιπάλου μας. Η εμπειρία, σ ‘αυτά τα παιχνίδια μετρά πάρα πολύ, και αυτό είναι ένα στοιχείο υπέρ μας. Είμαστε σίγουροι, ότι η ομάδα μας, θα είναι σαφώς καλύτερη από τον πρώτο παιχνίδι, λόγο των βαρετών ποδιών της προετοιμασία που είχαν, αλλά και λόγο των περισσότερων επίλογων που θα έχουμε. Πιστεύουμε ότι η πρόκριση εξαρτάτε μόνο από εμάς, γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα από αυτούς.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥ

Hitman

Like
Share
Tweet