Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βραβεία…Σικέ…Τίποτα

Ζούμε σε μια χώρα όπου, οι συγγενείς, οι κουμπάροι, οι φίλοι, οι γειτόνοι δεν θα εξαλείψουν ποτέ. Ζούμε σε μια κοινωνία, που ο καθένας κανονίζει τον δικό του, για το συμφέρον ή για να του χρωστά στο μέλλον ο άλλος χάρη.

Έτσι γίνεται τα τελευταία χρόνια στο βραβεία του ΠΑΣΠ και των Προπονητών. Ο φίλος, του φίλου, εεε φίλε….

Ζούμε στις εποχές, που η λογική δεν μπορεί να εξηγήσει τα ανεξήγητα. Για να γίνω πιο σαφής και με στοιχεία, αναφέρομαι για το θέμα της επιλογής του καλυτέρου προπονητή.

Όταν ο Κρίστιασεν ήταν προπονητής στην Αεκ και έπαιρνε ΤΙΠΟΤΑ, ψηφιζόνταν από τον ΠΑΣΠ και τον Σύνδεσμο Προπονητών Κύπρου, ως ο καλύτερος προπονητής, δυο χρονιές συνεχόμενες.

Όταν τον επόμενο χρόνο, ο Κρίστιασεν ήρθε προπονητής στο ΑΠΟΕΛ, καταφέραμε να μπούμε στους ομίλους του Europa League, να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο μας, στην φάση των 32 να κερδίσουμε την Athletic Bilbao και να πάμε στους 16, που καμία άλλη Κυπριακή ομάδα δεν το έχει καταφέρει αυτό. Επίσης εκείνη την χρονιά κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, περπατητή η ομάδα και χάσαμε στον τελικό κυπέλλου.

Ψηφοφορία ΠΑΣΠ και Προπονητών για καλύτερο προπονητή της χρονιάς, αναδεικνύεται ο Σωφρονάκης (Νίαου), που πήρε την ομάδα του από το -11 βαθμούς από ΑΠΟΕΛ και τελείωσε στο -8 και του δωσαμε το κυπελάκι!!!

Την φετινή χρονιά, μας αναλαμβάνει ο κ. Δώνης, την ομάδα μας εκεί που παραπατήσαμε και μας βάζει παλικαρίσια στους ομίλους του Champions League. Είχαμε και πολύ καλές παρουσίες μας την Dortmund. Η ομάδα στο πρωτάθλημα ήταν πρώτη για αρκετό καιρό, μέχρι τα Play offs, για 3-4 αγωνιστικές είμασταν δεύτεροι στην βαθμολογία και στο τέλος κατακτήσαμε το πρωτάθλημα πανηγυρικά με τον κ. Μπαλταζαρ και τι γίνεται;

Ψηφοφορία ΠΑΣΠ και Προπονητών για ανάδειξη του καλύτερου προπονητή, αναδεικνύεται και πάλι ο Σωφρονάκης (Νίαου), που κέρδισε ΤΙΠΟΤΑ την φετινή χρονιά, απλά η ομάδα του μπήκε στους ομίλους του Europa League!!!

Αυτά είναι τα περιβόητα ποδοσφαιρικά βραβεία της Κύπρου μας. Αλλά το είπαμε κ. Νεοφυτίδη και κ. Κουλουμπρή, ο φίλος του κουμπάρου της γειτόνισσας να μην τον κακοφανίσουμε και όπως επίσης να μην χάσουμε και την χρονιαία μας συνδρομούλα, γιατί μετά πως θα επιβιώσουμε!!!

Έχουμε και το γνωστό μας, Κυπριακό ρητό που λεμέ «Παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι… ΣΑΠΙΜΕΝΟ»!!!

Τώρα, αυτός ο βλ@κ@ς το χρησιμοποιεί αυτό και λέει, εγώ ψηφίστηκα για 2 χρονιές συνεχόμενες ως καλύτερος προπονητής, έτσι δεν είμαι εγώ που φταίω που χάσαμε το πρωτάθλημα και του κύπελλο αλλά κάποιοι άλλοι!!

Νιάου, Σικέ, Τίποτε, Μόνο Κλάμα και εγώ και εγώ και εγώ.

ΕΜΑΘΕΣ ΣΤΑ ΕΤΟΙΜΑ

ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

ΔΕΝ!!!

Hitman

Like
Share
Tweet