Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ζητάμε Συγνώμη!!!

we_are_sorryΔυστυχώς είναι πέρα από τις δυνάμεις μας και δεν μπορούμε να κάνουμε και αρκετά πράγματα για να βοηθήσουμε την κατάσταση. Μέρα με την μέρα, το πρόβλημα γίνεται όλο και μεγαλύτερο και δεν υπάρχει λύση αλλά ούτε γιατριά. Όλοι φωνάζουν, οδύρονται, αλλά εμείς το βιολί μας. Δεν καταλάβουμε Θεό. Έχουμε καταντήσει οι πιο μισητοί άνθρωποι στο νησί μας και δεν το αντέχουν να μας βλέπουν μπροστά τους με ένα πλατύ χαμόγελο. Η κατάσταση των ‘ασθενών’ έχει φτάσει στο απροχώρητο. Οι γιατροί, τα νοσοκομεία, οι κλινικές και τα φαρμακεία, δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν άλλους έχουν ‘ξεσυηλισει’. Ο ‘ιός’ ΑΠΟΕΛ …

Έχει εξαπλωθεί παντού και κανένα φάρμακο ή θεραπεία δεν μπορεί την γιατρέψει. Οι απανταχού αντι-ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ δεν το αντέχουν άλλο και δεν ξέρουν πως να το χειριστούν. Τους έχουμε σπάσει τα νεύρα, δεν μπορούν να κοιμηθούν και τα ψυχολογικά τους, όλο και χειροτερεύουν.

Δεν πιστεύουν στα ματιά τους, το πετυχαίνει ο ΘΡΥΛΟΣ μας σε Κύπρο και Ευρώπη και δεν μπορούν να βρουν μια λογική δικαιολογία, να δώσουν στους εαυτούς τους και στα παιδιά τους μπας και νιώσουν καλύτερα. Στο εγχώριο πρωτάθλημα τους λένε το παραμύθι με την διαιτησία, την παράγκα, την ΚΟΠ και τον Κοστουκούμνη και τα μπαλώνουν λιγάκι. Στην Ευρώπη προσπάθησαν να πουν και το παραμύθι με τον Λευκαρίτη, αλλά κανένας δεν τους πιστεύει πια. Έχει στερέψει η φαντασία τους και τίποτα από αυτά που λένε δεν είναι πειστικά, ούτε για τον εαυτό τους.

Οι φίλαθλοι και οπαδοί του ΑΠΟΕΛ είναι στους 7 ουρανούς και αυτοί είναι στα μαύρα τους τα χάλια και ‘χαποπίνουν’ από το πρωί ως την νύχτα. Βλέπουν την ομάδα μας να πηγαίνει από επιτυχία σε επιτυχία, βλέπουν τους πορτοκαλί να κάνουν τους αντίπαλους να παραμιλούν γι’ αυτούς και αυτοί να μένουν καθηλωμένοι στο πάτο. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να βρουν μια γελοία δικαιολογία για να μειώνουν τις επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ, μπας και νιώσουν καλύτερα.

Τα ψυχολογικά έχουν ζώσει τους πάντες και έχουν μπει για καλά στην ζωή τους. Τόσο πολύ ζηλεύουν το ΑΠΟΕΛ και τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, που λόγο των πολλών ψυχολογικών τους, τους έχει γυρίσει σε μίσος, απέναντι μας χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο.

Το μόνο που μπορούμε να τους κάνουμε είναι να τους ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη και να τους ευχηθούμε καλή ανάρρωση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα ψυχολογικά θα ανεβαίνουν με πάρα πολύ γοργό ρυθμό και πρέπει άμεσα οι υπεύθυνοι να κάνουν κάτι, γιατί θα ξεκινήσουν οι αυτοκτονίες!!!

ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ….ΠΟΛΛΑ

Hitman

Like
Share
Tweet