Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Χάνουμε βαθμούς…Χάνουμε και ποδοσφαιριστές

art-of-leadership-02Στα τελευταία παιχνίδια των play offs, όλα πάνε κατά βάρβαρων. Εκτός του ότι δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, που για εμένα δεν είναι το ζητούμενο αυτή την στιγμή, χάνουμε πολυτίμους βαθμούς, που έπρεπε ήδη το πρωτάθλημα να ήταν τελειωμένο, χάνουμε και ποδοσφαιριστές από τραυματισμούς, λόγο των πολλών μας παιχνιδιών. Τίποτα δεν πάει με τον μέρος μας, εκτός του ότι και οι άλλοι συν διεκδικητές του τίτλου, έχουν τα χάλια τους και χάνουν και αυτοί βαθμούς. Ευτυχώς, γιατί σήμερα θα μιλούσαμε για τραγωδία και όπως είπε και ο πρόεδρος μας, αυτοκτονία.

Έχουμε τα χάλια μας και δεν μπορούμε τουλάχιστο να παίρνουμε τους βαθμούς, σαν μεγάλη ομάδα που είμαστε. Αλλά για να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα, πρέπει να αποτελούμαστε από ηγετικές μορφές μέσα στο ποδοσφαιρικό μας κύκλο. Δυστυχώς, δεν έχουμε ούτε προπονητή ηγέτη/νικητή, αλλά ούτε αρκετούς ποδοσφαιριστές ηγέτες, εκτός από τον Μοράις, που μπορούν να κρατήσουν την ομάδα μας όρθια, σ ‘αυτές τις δύσκολες κάμπες του πρωταθλήματος.

Εδώ και αρκετά παιχνίδια, ειδικά σε κάποια πολύ σημαντικά με τους άμεσα διεκδικητές του τίτλου, ηττηθήκαμε και ούτε καν την ισοπαλία δεν αξιωθήκαμε να πάρουμε. Χάσαμε το σημαντικό βαθμολογικό μας πλεονέκτημα που είχαμε και τώρα βάλαμε την ομάδα μας σε περιπέτειες.

Δυστυχώς, μέτα και την χθεσινή μας ισοπαλία στην έδρα μας, από την αδιάφορη ανόρθωση, χάσαμε τελείως την εμπιστοσύνη που έμπνεε η ομάδα μας μέσα στο γήπεδο. Δεν ξέρουμε καν τι πρόσωπο θα παρουσιάσουν στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύαμε, ότι στο Γ.Σ.Π. το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας μας θα ήταν πολύ καλύτερο, αλλά δυστυχώς μας απογοήτευσαν για ακόμη μια φορά.

Εκεί που περιμένουμε να έρθουν πίσω κάποιες σημαντικές απουσίες, για να γεμίσει η ομάδα, άλλοι τόσοι ποδοσφαιριστές μας, τραυματίζονται και τα προβλήματα όλο και αυξάνονται. Οι πολλοί συνεχόμενοι αγώνες, είναι η μεγαλύτερη αίτια αυτων των τραυματισμών μας, αλλά αυτό είναι το τίμημα της Ευρώπης.

Έχουν μείνει ακόμη 4 παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και ελπίζουμε να μην μείνουμε μέχρι το τελευταίο μας παιχνίδι για να καθαρίσουμε την υπόθεση τίτλος, γιατί μέχρι τότε θα γίνουμε όλοι καρδιακοί, όσοι δεν έχουν γίνει ακόμη.

Δεν ξέρουμε τι πρέπει να γίνει, αλλά κάποιος εκεί στο ποδοσφαιρικό μας τμήμα, πρέπει να βρει τις λύσεις αύριο. Αυτή η κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο και στα αποδυτήρια με ανεξέλεγκτη απειθαρχία, πρέπει να τελειώσει χθες.

Όσοι δεν αντέχουν αυτή την πίεση του πρωταθλητισμού και της πειθαρχίας, να πάνε σπίτι τους και να μείνουν αυτοί που αντέχουν. Εμείς αντέχουμε και πιστεύουμε γιατί είμαστε ο ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet