Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Χάσαμε την ευκαιρία

Στο χθεσινό μας παιχνίδι με την Πάφο, χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε το βαθμολογικό προβάδισμα έναντι των διεκδικητών του φετινού τίτλου. Ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να κάναμε αισθητή την παρουσία μας σ ‘αυτό το πρωτάθλημα. Αντί αυτού, δείξαμε ότι ακόμη είμαστε μια ευάλωτη ομάδα, χωρίς σταθερότητα.

Η ομάδα έδειξε ότι ήθελε, αλλά οι ποδοσφαιριστές μας δεν μπορούσαν. Δεν είχαν καθαρό μυαλό και δεν μπορούσαν να κάνουν τα πιο απλά, δηλαδή να πασάρουν στο ένα μέτρο. Μετά το παιχνίδι μας με την ομόνοια πιστέψαμε ότι η ομάδα μας, ξεκίνησε να βρίσκει τα πόδια της, να μπορεί να κάνει το passing game, αλλά όπως φάνηκε ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό.

Ο προπονητής μας πρέπει να δουλέψει σκληρά, για να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές μας να έχουν ηρεμία στο παιχνίδι τους και καθαρό μυαλό. Ελπίζουμε να τα καταφέρει το συντομότερο, γιατί οι πολλές απώλειες βαθμών δεν θα μας ωφελήσουν.

Δεν μπορούμε να κάνουμε δυο βήματα μπροστά και ένα πίσω. Πρέπει επιτέλους να αποκτήσουμε σταθερότητα και αποτελεσματικότητα.

Πιστεύω ότι η ομάδα μας, μπορεί να κρατηθεί στα ψηλά μέχρι τον Γενάρη οπού υπάρχει η μεταγραφική περίοδος και ας ελπίσουμε ότι θα γίνουν οι σωστές προσθήκες, που θα βοηθήσουν την ομάδα μας να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΥΠΟΦΕΡΩ

Hitman

Like
Share
Tweet