Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Χόχα – ΑΠΟΕΛ

xoxo_cryingΛίγα 24ώρα πριν το “αιώνιο” ντέρμπι και το Χόχο παραλήρημα βρίσκεται ξανά στα φόρτε του. Πρόσωπο των ημερών, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Μικαέλ Ποτέ ο …  “προδότης” κατά τους Χόχους. Ο ποδοσφαιριστής που λέτε, αναγιώθηκε  μέσα από τα σπλάχνα της Χόχας τζαι γι αυτό είναι αδύνατον να χωνέψουν κάποιοι ότι ανήκει πλέον στον διαχρονικό τατά τους, τον ΑΠΟΕΛ.

Μικρός, πήγαινε κάθε χρόνο στις κατασκηνώσεις της ΕΔΟΝ στα Περβόλια, η μάνα του ήταν ενεργό μέλος της ΠΟΓΟ, που πάνω που το κρεβάτι του έσιει την φωτογραφία του Εζεκία Παπαϊωάννου , πώς είναι δυνατόν λοιπόν  να καταλήξει στο ΑΠΟΕΛ?

Πέραν της πλάκας, οι αθρώποι πραγματικά εν παν καλά. Αφού στολίζουν με ενα σωρό κοσμητικά επίθετα τον Ποτέ, έρχονται μετά από μόνοι τους να ξαναγράψουν …

 “Μην απαντήσετε στις προκλήσεις. Εμείς οι Χόχοι, δεν ήμαστε ρατσιστές“. Μα ποιές προκλήσεις ρε! Μόνοι σας τα γράφετε,  μόνοι σας απαντάτε!  Δεν είναι ρατσιστές. Είναι καλής πάστας φίλαθλοι. Δεν είναι φασίστες. Το “μόνο” τους αήπη είναι που εύχονται τα χειρότερα στους ΑΠΟΕΛιστες. Υποκριτές!

Λοιπόν,  για να τελειώνουμε! Την Παρασκευή παίζει ο μόνιμος πρωταθλητής με 7 συμμετοχές στους Ευρωπαϊκούς ομίλους με το Χοχό μπουρδελλό παράρτημα του Ακέλ.

Παίζει η ομάδα που κάνει την Ευρώπη να μιλά για αυτήν με θαυμασμό, με το Χοχό μπουρδέλλο των φιλικών των Πλατρών.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια! Δύο λέξεις μόνο!

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Αιτωλός

Like
Share
Tweet