Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

XoXo-ΑΠΟΕΛ (γσπ 6/4, Σάββατο 16:30)

Τί και αν είμαστε στο +6 λέει ο Ιβάν! Τίποτα δεν τελείωσε αλλά τώρα αρχίζουν λέμε εμείς! Αρχίζουμε τα play offs με σημαντικούς αγώνες και αυριο αντιμετωπίζουμε τους παττισμένους! Καλούμαστε να κερδίσουμε για να είμαστε ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο! Δεν είναι εύκολος αγώνας και θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι στο γήπεδο για τη νίκη και το τρίποντο!

Στην αποστολή συμμετέχουν οι ακόλουθοι 20 ποδοσφαιριστές:

1. Χιώτης
2. Pardo
3. Klukowski
4. Oliveira
5. Budimir
6. Χαραλαμπίδης
7. Αλεξάνδρου
8. Biton
9. Σατσιάς
10. Benachour
11. Τζιόλης
12. Manduca
13. Pinto
14. Morais
15. Borda
16. Mario Sergio
17. Αλωνεύτης
18. Καρυπίδης
19. Σολωμού
20. Beckmann

Όποιος και να παίξει, ένα περίπου μπορούμε να σχεδιάσουμε στο μυαλό μας το αυριανό σχήμα, οφείλει να δώσει το 101% των δυνάμεων του. Θα έρθουν τα χοχάκια για να μας κόψουν τη χαρά της νίκης! Να μήν το ξεχνούν αυτό οι παίκτες μας! Πιστεύω πολλοί απο αυτους καταλαβαίνουν τη σημασία του παιχνιδιού.

101% της ψυχής μας θα δώσουμε και εμείς στις κερκίδες! ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΑ ΠΕΙ 90 ΛΕΠΤΑ ΦΩΝΗ! Δεν είναι Κυριακή αύριο αλλά εμείς θα πίνουμε απο το πρωί. 16:30 όλοι στο καθήκον μας! Όπως και στην φώτο του άρθρου καλείστε να παρουσιαστείτε στο γήπεδο ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΣΑΣ! Θέλουμε να κάνουμε μια ατμόσφαιρα που να ρεζιλέψει τον κάθε χοχο που θα πληρώσει 10ευρώ για να δει την παττισμένη του ομάδα που διέλυσαν κάποιοι αλλά αυτοί πληρώνουν!

Μην ξεχνάτε αδέρφια! Δεν μας ενδιαφέρει τί γίνεται με τις άλλες αγωνιστικές! Πρέπει να κοιτάζουμε την ομάδα μας! Νίκη=1 βήμα πιο κοντά στον τίτλο! Δεν πρέπει να βασιζόμαστε στο τί θα κάνει η ομαδούλα του Πάμπου! Απο μακριά βλέπουμε την κούπα και δεν θελουμε να την χαρίσουμε σε κανένα! Άντε σιγά σιγά να αρχίσουν τα γλέντια με τους χοχους! ΑΟΥΥΥΥΥ!

Λόγω της δυσκολίας του αγώνα πολλοί φίλοι της ομάδας δυστυχώς δεν θα βρίσκονται στο γήπεδο. Καλείστε να κοπιάσετε στον σύνδεσμο μας APOEL PARTIDARIOS στο Παλαιομέτοχο να παρακολουθήσετε τον αγώνα μαζί μας. Μέλη του Συμβουλίου των APOEL Partidarios θα βρίσκονται στο Fan Club μας και μας θα γράφουν μέλη! Πληροφορίες εδώ: Εγγραφές Μελών

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΘΡΥΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

 

Like
Share
Tweet