Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Το πράσινο το χρώμα το έφτυνα για χρόνια…”

xoxo APOEL 1Το ντέρμπι “αιωνίων” κόντεψε και τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα το Σάββατο στις 16:00 στην πρωτεύουσα. Η διατήρηση της πρώτης θέσης για την κανονική διάρκεια, περνά απο τα πόδια των παικτών μας οι οποίοι θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση και να διαλύσουν την μικρή ομαδούλλα που ακούει στο όνομα χοχομόνοια. Οι πορτοκαλί θα είμαστε λίγοι αλλά θα πρέπει να παρουσιαστούμε οσάν να είμαστε δεκαπλάσιοι και να φωνάζουμε συνεχώς για να σπρώξουμε την ομάδα μας στο τρίποντο και ταυτόχρονα την παραμονή μας στην πρωτιά.

Πάρντο, Καρλάο, Ριίσε, Αμορίν, Σέρτζιο, Λάνινγκ, Μοράϊς, Ντέβι, ΕΦΡΑΙΜ, Μπίδης και Τζιμπούρ θα πρέπει να κάνουν τους λαγούς να γονατίσουν και να προσκυνήσουν το μεγαλείο του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ. Με γερμανική υπογραφή ΟΛΟΙ θα πρέπει να πολεμήσουμε και να πιστέψουμε.

Τα ψέματα τελειώνουν το Σάββατο και αρχίζουμε την ανάβαση ενός γολγοθά προς την κατάκτηση του 3ου μας πρωταθλήματος εντός τριών χρόνων και συνάμα του 24ου στην ένδοξη μας ιστορία. Πρέπει να αποδείξουμε σε όλη την Κύπρο ότι το ΑΠΟΕΛ που είδαν τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο ήταν απλά ένα ΑΠΟΕΛ καταπονημένο και κουρασμένο. Οι μηχανές “βράσαν” για τα καλά και όπως λέει και ο πρόεδρος μας “Στο τέλος ξιουρίζουν τον γαμπρό”. Και επειδή προβλέπεται το έργο να είναι ακατάλληλο για ανηλίκους, προτρέπουμε τα κινεζάκια να παραμείνουν κλειστά στα ερμάρια τους και να βγούν μόνο όταν κοπάσει η πορτοκαλί θύελλα.

ΘΡΥΛΕ ΠΑΙΞΕ ΓΕΡΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ…

Υ.Γ. Επειδή όλοι μας ξέρουμε πόσο πολύ χαρήκατε τα αποτελέσματα που φέραμε στην 3η μας παρουσία στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ένα έχω να σας πω: 

 

ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΥΤΟ

Σ’ ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΝΩ

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Like
Share
Tweet