Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!

Μεγάλο Σάββατο σήμερα και το θαύμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου μας δίνει όλους την ελπίδα οτι κάποια μέρα και η δική μας η ανάσταση σαν την ταλαπωρημένη νήσο θα έρθει. Χρόνια πολλά να ευχηθούμε στον Αναστάσιο και την Αναστασία που σήμερα έχουν την ονομαστική τους εορτή.

Χρόνια πολλά να ευχηθούμε επίσης σε όλα τα αδέλφια μας που ανυπομονούν να ζήσουν για πρώτη φορά στην ζωή τους τον 7ο τίτλο πρωταθλήματος και συνάμα του 7ου συνεχόμενου τροπαίου, κάτι που καμία άλλη ομάδα στην Κύπρο δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα.

Χρόνια πολλά να ευχηθούμε επίσης και στα αδέλφια όλα που κοιτάνε τώρα απο τον ουρανό

Χρόνια πολλά να πούμε επίσης και στον κάττο που νομίζει ότι εκατάφερε να κάμει ομάδα με μέταλλο πρωταθλητή, αλλά στην τελική το μόνο που κατάφερε είναι να κάμει μια κρουσμένη ομάδα που πάντα θα είναι δευτεροτρίτοι.

Χρόνια πολλά και στο Κιρζούι που φέτος το μόνο που θα απολάυσει είναι την φλαούνα του και τον οβελία του, ΑΝ τον αφήσει ο παπάς του να κάμει μετά τις αποτυχίες του στην φετινή σαιζόν.

Χρόνια πολλά και στην αγαπούλλα της καρδιάς τους που δείχνουν πόσο μεγάλη ομάδα είναι με το να παίζουν όλο το ποδόσφαιρο που ξέρουν με το ΑΠΟΕΛ μας, ενώ αρέσκει τους να τρών 5 που την ενΝέα Σαλαμίνα.

Τέλος, Καλό Πάσχα και Χριστός Ανέστη στον προπονητή μας που αν και με τις δικές του εμμονές και επιλογές, κατάφερε να είμαστε ΠΡΩΤΟΙ στην βαθμολογία και συνάμα στο τελικό του Κυπέλλου. Δεν το περιμέναμε με την αρνητική αρχή που κάναμε φέτος. Τα καλύτερα έρχονται και ο Μάης θα μας βρεί αγκαλιά κάτω απο τον εξώστη να πανυγηρίζουμε το #DES7INY, και θέλουμε να πιστεύουμε το DOUBLE.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΛΦΙΑ

Like
Share
Tweet