Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Χρόνια Πολλά Παιχταρά μας

StathisΣήμερα, 29 Μαρτίου, ο παιχταράς μας, Στάθης Αλωνεύτης, έχει τα γενέθλια του, κλείνει τα 32 χρονιά ζωής και του ευχόμαστε Χρόνια Πολλά γεμάτα υγεία και χαρά. Μας έλειψε πάρα πολύ φέτος η παρουσία του από τα γήπεδα και είναι πλέον ολοφάνερο ότι χωρίς αυτόν η ομάδα μας είναι μια ταχύτητα κάτω αλλά και πολύ προβλεπτή.  Η ταχύτητα του είναι το μεγάλο του προσόν και είναι αυτό που κάνει τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές να τον φοβούνται στο γήπεδο. Με αυτή του την ταχύτητα, παρασύρει και την υπόλοιπη μας ομάδα μαζί του σε ένα ξέφρενο ρυθμό που αναστατώνει τις άμυνες των αντιπάλων μας. Μετά από πολύ καιρό …

Δηλώνει έτοιμος να ξαναμπεί στα γήπεδα και δώσει τα άπαντα των δυνάμεων του για να βοηθήσει την ομάδα μας να κατακτήσει το 3ο συνεχόμενο τίτλο. Δεν ξέρει κανείς μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του στην μέση του πως θα αντιδράσει όταν ξαναμπεί στο γήπεδο ειδικά στους πιο δύσκολους αγώνες του πρωταθλήματος. Ο ίδιος πάντως νιώθει πολύ δυνατός και έτοιμος  περιμένοντας την στιγμή που θα ξαναμπεί στην ενεργό δράση και να ξαναρχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Εμείς πιστεύουμε πολύ στην δυναμική που θα δώσει στην ομάδα μας και ξέρουμε οτι μπορεί  να βοηθήσει τα μέγιστα για την κατάκτηση του τίτλου. Στον κ.Φίνκ αρέσει να παίζει με γρήγορες αντεπιθέσεις για να τελειώνει το παιχνίδι οπόταν πιστεύουμε ότι ο Στάθης θα ταιριάζει στα πλάνα του τέλεια. Ο Στάθης είναι ένας ποδοσφαιριστής γρήγοροςδιεισδυτικός που μπορεί να κρατήσει μπάλα μέχρι να έρθουν οι συνποδοσφαιριστές του, για να τελειώσουν την φάση. Είναι ο ποδοσφαιριστής που θα μας δώσει αρκετές λύσεις στην ομάδα μας. Τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι πάρα πολύ κρίσιμα και ελπίζουμε να βάλει την δική του σφραγίδα.

Του ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και πάντα σιδερένιος!

Like
Share
Tweet