Αξίζει στην ομάδα μας;

imagesΑύριο η ομάδα μας παίζει το πρώτο παιχνίδι της φετινής χρονιάς και αυτό είναι εκτός έδρας, συγκεκριμένα στην Λάρνακα και αντιμετωπίζουμε την άεκ. Χθές ο ΠανΣυΦι ΑΠΟΕΛ έβγαλε ανακοίνωση οτι ο Σύνδεσμος θα απουσιάζει απο τον αυριανό αγώνα. Με αφορμή μια ερώτηση που έβαλαν οι Partidarios χθές στο fb ρωτώντας τον κόσμο: “Αξίζει στην ομαδα μας και τους ποδοσφαιριστές μας να αγωνιστούν εκτός έδρας με την ΑΕΚ χωρίς τους φιλάθλους μας, λόγο της διαμαρτυρίας για την κάρτα φιλάθλου; εσείς τι λέτε;”

Διαβάζοντας τις διάφορες απόψες σαν απαντήσεις θα δείτε σχόλια με διάφορες γνώμες. Προσωπικά 100% υποστηρίζω τον φίλο ΑΠΟΕΛίστα που απάντησε: “Δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα για τους οργανωμένους να μήν πηγαίνουν στο γήπεδο. Αλλά δυστυχώς είναι το πρώτο απο τα μέτρα που κρίθηκαν αναγκαία για να πολεμηθεί ο τρομονόμος. Οι οργανωμένοι θα δηλώσουν το παρών τους στα Ευρωπαϊκα παιχνίδια όπου θα δημιουργείται η πιο καταπληκτική ατμόσφαιρα αλλά αφου κάποιοι κύριοι ήθελαν τα γήπεδα  εκκλησίες, ας δούν το αποτέλεσμα απο μόνοι τους…χωρίς τους οργανωμένους θα δούν όλοι πόσο φτωχό τελικά είναι το ποδόσφαιρο”.

Αν διαβάσετε προσεκτικά και μπορείτε να μπείτε στο πετσί του οπαδού της νότιας, ΝΑΙ έιναι το πιο δύσκολο πράγμα να απέχει ο οργανωμένος απο το ποδόσφαιρο. Σκεφτείτε λογικά και θα καταλάβετε. Είναι σαν να μήν παίρνει το ναρκωτικό του και σίγουρα αυτό είναι άκρως βασανιστικό. Ο Σύνδεσμος δεν είναι τυχαίος. (Σημείωση: Δεν είμαι Συνδεσμίτης).Ξέρει τι κάνει και τί ανακοινώνει και αν δείτε και πάρα πολλοί άλλοι Συνδέσμοι θα απέχουν απο τους αγώνες. Όσοι δεν καταλαβαν τί είναι η κάρτα οπαδού, απλά κατηγορούν τον Σύνδεσμο ότι θα αφήσει μόνη την ομάδα. Σαν και αυτοί που πήγαν στο Σούπερ Καπ ήταν και κοντά στην ομάδα, φώναξαν απλά στο γκόλ και συνολικά ακόμη 5λεπτά. Αυτό δηλαδή βοηθά και πολύ την ομάδα; Κάποιοι απλά είναι και δεν είναι στην κερκίδα και αυτοί συνήθως είναι απο τους οπαδούς που δεν τους πειράζει η κάρτα οπαδού γιατί νομίζουν οτι όλοι στην νότια είναι χούλιγκανς και φταίνε για τα επεισόδια.

ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ και τί θα γίνει αν θα έρθει.

Σοβαρευτείτε και ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ στα γήπεδα μας

γιατί αν νομίζετε οτι ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ θα βάλουν μυαλό είστε γελασμένοι.

Αυτό σημαίνει οτι θα πηγαίνετε στα γήπεδα ή όχι; Προσωπικά μου είναι δύσκολο να απέχω απο το “ναρκωτικό μου” τουλάχιστον αυτή τη φορά, πολύ ΔΥΣΚΟΛΟ συγκεκριμένα! ΟΜΩΣ… αφού κάποιοι δεν βάζουν μυαλό και θέλουν να μάθουν με τον κακό τρόπο οτι ΔΕΝ πρέπει να περάσει ο τρομονόμος, μάλλον θα απέχω απο τα εκτός και θα είμαι στα εντός κοντά στην ομάδα γιατί απλά πήρα εισιτήριο διαρκείας.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ DOUBLE

Αισιόδοξος ΑΠΟΕΛίστας

Like
Share
Tweet